2777
2789
عنوان

مادرشوهرم گفت باید برا پسرم زن بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 55 پست
عزیزم درخواست دوستی دادم قبول کن

میشه اینجا بگی عزیزم؟اخه درخواست قبول نمیکنم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم درخواست دوستی دادم قبول کن

میشه اینجا بگی عزیزم؟اخه درخواست قبول نمیکنم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
برای خودت و بچه هات فقط انتظار از ادم اشتباهی داری

خب من انقد بدبختم که نمیتونم بچه هامم مراقبت کنم تواین وضعیت بچم کوچیکه کی مراقبش باشه

خوب شو پسبچه مراقبت مادر رو همیشه میخواد الان نمیتونی بعدا ک میتونی

خداکمکم کنه

عزیرم روحیه ات را حفظ کن و اهمیت نده این بیماری اون طور که اسمش وحشتناک سخت نیست دوستم در زمان عقد گ ...

واقعا خداروشکر .متاستازنداشت؟

واقعا خداروشکر .متاستازنداشت؟

نه خدا را شکر فقط روحیه اش را حفظ کرد و شاد بود مادر شوهر وشوهری دقیقا مثل شما بود خیلی اذیت می‌کرد پسره علاف فقط عقد بود و بچه نداشت الان دوستم دکترا را گرفته یک پسر دار و یک دختر داره با یک کسی ازدواج کرد که شرکت داره و ثروتمند و تاجر خدا روزهای سختش را براش خدا را شکر جبران کرد

نه خدا را شکر فقط روحیه اش را حفظ کرد و شاد بود مادر شوهر وشوهری دقیقا مثل شما بود خیلی اذیت می‌کرد ...

خداروشکر