2777
2789
عنوان

مادرشوهرم گفت باید برا پسرم زن بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 55 پست

روایت رو خراب نکن ببین زنده ای اینطوری میکنن زبونم لال اتفاقی برات بیوفته اینا روزگار بچه هات رو هم تلخ میکنن 

تو قوی میمونی انقد زنده میمونی تا ببینی سرشون اومده 

اصلا نترس الان دیگه همه درمان میشن 

نترسی ها همه اینا موقتی هست

فقط امید نجاتت میده 

گور پدر هزینه 

جواب شوهرت رو میدادی میگفتی مهریه ام رو بده برا درمانم 

اصلا خودتو نیاز 

فقط روان خودت مهمه 

به خانوادت بگو پشتت باشن اگه طلایی چیزی داری کوتاهی نکن برا درمان بفروش 

این متعلق به دو نفره 😇البته فعلا دست منه صاحب اصلیش شخص دیگه ایه 
میگن شیمی درمانی که بشی بچه نباید چندروز پیشت باشه ..‌.پس بچه هامو چکارکنم

چه ادمای بد ذاتین 😑 بچه هات چند سالشونه ؟ نمیتونی بزاریشون خونه خودتون بعدش بری خونه پدر مادرت ؟ 

من تاپیکاتو دیدم شوهرتم دست کمی از مادرش نداره تو که خرجتم پدرت میده چرا با این موندی ؟

پروفایلم یکم پیرزنیه ولی خودم یه دختر دانشجوی زمستونی ام 🛼🍪❄️☃️کاربری اولم سال ۹۸ به خاطر دفاع از واکسن ترکید :))🦦

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودت تصمیم میگیری بکشی کنار یا بجنگی

به چی امیدداشته باشم ...شوهرم که میگه شماهاسرطانی هستین اشتباه کردم توروگرفتم یا خانوادش ...خانوادمم وضعشون زیاد خوب نیس که کارای درمانو انجام بدم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
به چی امیدداشته باشم ...شوهرم که میگه شماهاسرطانی هستین اشتباه کردم توروگرفتم یا خانوادش ...خانوادمم ...

امیدت به شوهر و خانواده شوهره؟

به خودت و زندگیت باشه

بدون اونا کسی نمرده عزیزم

خودتو از زندگی بخاطر ادم بیشعور محروم نکن

چه ادمای بد ذاتین 😑 بچه هات چند سالشونه ؟ نمیتونی بزاریشون خونه خودتون بعدش بری خونه پدر مادرت ؟ من ...

بخاطر این دوتا بچه ...اگه حالم خوب باشه خونه خودم میمونم اگه نتونم کارامو کنم میرم خونه بابام بچه هامو میزارم پیش مادرشوهرم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
به چی امیدداشته باشم ...شوهرم که میگه شماهاسرطانی هستین اشتباه کردم توروگرفتم یا خانوادش ...خانوادمم ...

به زندگی بچه هات تو مادری هیچ چی جلوی مادر رو نمیتونه بگیره 

شوهرت غلط کرد با ننش ولش کن مرتیکه رو 

خودت پس انداز یا طلا نداری؟

روایت رو خراب نکن ببین زنده ای اینطوری میکنن زبونم لال اتفاقی برات بیوفته اینا روزگار بچه هات رو هم ...

چه فکر خوبی طلا و مهریشو بگیره برای درمان 👌🏻

اسی اصلا دلت نسوزه هر چی طلا برات گرفتن بفروش برای درمانت هزینه کن اینجوری که اینا برنامه ریزی کردن احتمالا کار به جدایی بکشه نزارن هیچی با خودت ببری 

پروفایلم یکم پیرزنیه ولی خودم یه دختر دانشجوی زمستونی ام 🛼🍪❄️☃️کاربری اولم سال ۹۸ به خاطر دفاع از واکسن ترکید :))🦦

بخاطر این دوتا بچه ...اگه حالم خوب باشه خونه خودم میمونم اگه نتونم کارامو کنم میرم خونه بابام بچه ها ...

چندسالشونه ؟

روایت رو خراب نکن ببین زنده ای اینطوری میکنن زبونم لال اتفاقی برات بیوفته اینا روزگار بچه هات رو هم ...

هیچی طلا ندارم...هیچی نخریده واسم تواین ۱۰سال هیچ پس اندازی ندارم

چندسالشونه ؟

۷ساله و ۱۱ماهه

چه فکر خوبی طلا و مهریشو بگیره برای درمان 👌🏻اسی اصلا دلت نسوزه هر چی طلا برات گرفتن بفروش برای درم ...

مهریه حق زنه حتی با فوت شوهر هم بهش میرسه پس نباید دلش برا اون مفت خورا بسوزه 

به زندگی بچه هات تو مادری هیچ چی جلوی مادر رو نمیتونه بگیره شوهرت غلط کرد با ننش ولش کن مرتیکه رو خو ...

نه هیچی...

امیدت به شوهر و خانواده شوهره؟به خودت و زندگیت باشهبدون اونا کسی نمرده عزیزمخودتو از زندگی بخاطر ادم ...

وقتی کسی که ازش انتظارداری توروزای سخت پشتت باشه اینجوری کنه واقعا پس من ۱۰سال برای چی زندگی کردم

مهریه حق زنه حتی با فوت شوهر هم بهش میرسه پس نباید دلش برا اون مفت خورا بسوزه

اره نظر منم همینه البته خود مهریه اجرا گزاشتنم کار زمانبریه به نفر هی باید بره و بیاد توی مریضی شاید نشه ولی امیدوارم اسی بتونه حقشو بگیر از این ادمای خدانشناس😑