2777
2789
عنوان

مادرشوهرم گفت باید برا پسرم زن بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 55 پست
امیدوارم زود خوب شی

ممنون عزیزم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم شوهرت چی میگه؟؟

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

عزیزم شوهرت چی میگه؟؟

شوهرم ازاون بدتره 

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

امیدوارم فیک باشه اما اگه واقعیه تو اونقدر زنده میمونی تا تاوان این حرفش رو ببینی عزیزم قوی باش و پیگیر بیمه برای درمان باشید

این روزا سرطان مثل قدیم نیست جز موارد محدود درمان میشن

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
توده سینه

خاله منم داشت خوب شد

ب کوری چشم اینم ک شده خوب میشی سرحال زندگیتو میکنی

همسرت چی میگ

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بنظرم واقعا ریکشن نشون نده حرف رو بذار بزنه توی روند درمان روحیه مهمهبگو اصلا خودم خوب شدم شاید دیگ ...

ازکجا معلوم خوب بشم بااین حال روحی نابودم ..‌

به حرفاش توجه نکن زمستون میره روسیاهی به ذغال میمونه 

تو الان فقط باید چم شوهرتو بگیری و باهاش خوب باشی ک هواتو داشته باشه و فقط بفکر خودت و بچه هات باشی تا سالم برگردی و انشالله مادر شوهرتم ارزوی اینکار رو با خودش به گور ببره...

دفعه دیگه اومد بگو انشالله دنبال عروس برای دامادات باشی نه شوهر من

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بچ هات و بزار پیش خونوادت

اونا هم دنبال کارامن .اگه حالم خوب نباشه باید برم خونه بابام .بچه هارو بزارم پیش اینا

خودت تصمیم میگیری بکشی کنار یا بجنگی

منم هر کسیو دیدم خوب شد فقط روحیه داشت و باور نکرد که آخر راهه

اسی تو نمیتونی بچه هات رو رها کنی بدی دست اینا خودت باید بالا سرشون باشی بجنگ بجنگ و بجنگ 

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
شوهرم ازاون بدتره

😔💔

آقایون ریپلای نکنن درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😁 نینی سایت رو با سایت دوستیابی اشتباه نگیرید ممنون😅 😄❤️‍🩹 زندگی زناشویی تا وقتی زندگیه که همه چی بین خودشون بمونه 🔪🩴🔫 دلیل لایک کردن من اینکه که منظورم اینه پست هاتون خوندم نه اینکه تائید میکنم😏 مادلیل به دنیا اومدن بچه هامونیم پس مواظب رفتارامون باهاشون باشیم نتیجه تربیت ما قراره وارد جامعه بشه پس جوری تربیتشون کنیم که بهشون افتخار کنیم بچه هارو برای کارهای اشتباه سرزنش نکنیم و به جاش یاد بدیم اشتباهات خودشون بپذیرن  لطفا لطفا لطفا اونارو رها نکنیم ما به دنیا اوردیمشون درقبالشون مسعولیت سنگینی داریم  ❤ لطفا هیچ وقت با بقیه مقایسشون نکنیم نزاریم حس کمبود رو تجربه کنن ممنون 👩🏻‍🍼  

منم هر کسیو دیدم خوب شد فقط روحیه داشت و باور نکرد که آخر راههاسی تو نمیتونی بچه هات رو رها کنی بدی ...

دقیقا همینه سیستم ایمنی بدن فقط وصله به روحیه 

به خودش برسه امید  داشته باشه 

نمونه خونه غصه بخوره درمان هم میشه