2777
2789

چند تا مطلب در مورد برنامه ریزی از گوگل بخون. 2.ملاک هفتگی برنامه ریزی کن نه رو زانه چون یه روز شاید کار داشتی. 3 جایی ثبت کن ساعات مطالعه رو. از کم شروع کن یواش یواش بالا. خودتم ملامت نکن. از مسیر و برنامه خارج شدی عیب نداره همه میشن سریع برگرو. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اراده مث عضله میمونه باتمرین شکل میگیره سعی کن ساعت وبازه درنظربگیری برامطالعت!ازکرنومتر استفاده کن ووقتی پرتی یاپرش فکر داری قطع کن تایمت رو!برنامه فارست نصب کن براکنترل تایم استفاده ازگوشی واصلااا نزدیک خودت نذار گوشیت رو

من خودم خیلی آدم اینجوری ای بودم به ترس وحشتناکی اهمال کار!مشاورم برام بازه درنظرگرفته هی میرم گزارشکار میدم وبرمیگردم هر پارتی که میخونم.واینکه روزم رو مثلا تاساعت۴درنظرمیگیرم تایه فشاری روم باشه همه چی روبخونم وباپنجره های بازم تست مروری بزنم یا...!به نظرم این که هی به خودمون میگیم خب تادوازده شب وقت دارم وهی شروع مطالعه روعقبش میندازیم باعث میشه گند بخوره به روزمون!یه کاردیگم که میکنم اینه مثلا امروز دلم میخواسته۷پاشم بیدارشدم ۸بوده میام ساعتم رومیکشم عقب انگاری هیچی نشده وروزم روادامه میدم!یه سری کارای احمقانه ولی شدیدا موثرین وبه من خیلی کمک کردن🙂

💕مایار ندیده تب معشوق کشیدیم💕