2777
2789
عنوان

یکی از دوستای صمیمیم متاهله بچه هم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1260 بازدید | 116 پست
چی بگم ک قانع شه؟ ب اندازه خواهرم برام مهمه نگین ب توچهچون واسم آدم مهمیه

بهترین راه این که دارو بهش بدی که میل جنسیش کم بشه بتمرگه سرجاش بهش بگودلت واسه شوهرت نمیسوزه خداقل واسه بچت بسوزه احمق

همه ما آدما میدونیم که یه روز میمیریم ، غیره اینه؟؟!! پس چرا بدی وپلیدی دنیارو غرق کرده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کسی حق نداره با بیماری روانی توی جامعه زندگی کنه و بقیه رو ازار بده

چی بگم پس تنها باشم

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

یا تنها باش یا خودتو درمان کن

درسته.    

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

بیین اون آدما که میگی مثلا از شوهره طلاق گرفتن رفتن با دوست پسرشون ازدواج کردن و چقدر خوشبختند   باور نکنید از داخل زندگیشون خبر ندارید اونا مجبورن ویترین زندگیشون رو طوری بچینند که مثلا خیلی خوشبختن چون از سرکوفت مردم میترسن       اون پسر که اینو بگیره سر سال نشده عادی میشه براش و تازه پرونده خیانت زن باز میشه و شک میکنه ب زنه  صد البته خودشم میره دنبال خیانت چون حق خودش میدونه با دخترا در ارتباط باشه میگه من گول خوردم رفتم زن مطلقه بچه دار گرفتم و  اینم اضافه کنید که خانوده مدام پرش میکنن و تو گوشش میخونن که چرا زن مطلقه گرفتی و خلاصه از چشمش میفته    سر خرجی دادن سر همه چیز اذیت میکنن زنه رو 

من ک۶ حس میکنم اسی خودشو میگه حالا ب فرض اگر هم دوستت رو میگی اگر دوستت اینکارو کرد بعدا بیل اینجا نتیجه رو  کاملا راست بازگو کن تا درس عبرت بشه برای بقیه چون اینجا شناسایی که نمیشی پس لطفا بیا بگو بذار همه بفهمن پشت ویترین ها چخبره انقدر راحت گول نخورن که اونطرف چخبره !

حالا این شخصی که اسی میگه که من کلا بعید میدونم بیاد بگیرتش چون همینجوری ش هم غیرمستقیم بهش گفته بخاطر من طلاق نگیر که فردا گردنش نیفته اگر مورد پسند نبود میخواد در واقع دوراشو بزنه     اونی که قطعی میگه تروخدا طلاق بگیر من بگیرمت نمیاد بگیره    چ برسه ب این که گفته ب فرض جوابم نه باشه بازم طلاق میگیری ؟ که فردا نگه بخاطر تو طلاق گرفتم    ضمن اینکه کاملا دودل هست چون میگه آه شوهرت منو میگیره   این یعنی تردید محض 

منم همینو بهش گفتم‌میگه پسره ماههههتو تنیدونی چ آدم خوبیه همه عاشق شنبیا بریم ببینش خودتم جذبش میشی

بگو آدمی همه عاشقش هستن بدرد زندگی نمیخوره .و از این مرد شوهر برا شما در نمیاد 

خدایاااا تورو خدا کمکم کن   

تمام فیلم ها و رمان‌ها پر از این داستانهاسمیگن فقط باید عشق باشهآدمم بکشید مهم نیست

اینا عشق با هوس اشتباه گرفتن .عشق تعهد اعتماد یک رنگی صداقت و محبت همراهشه .

خدایاااا تورو خدا کمکم کن   

دیگه حالا شما کوتاه بیا همه مثل هم نیستن

درسته