2777
2789
عنوان

یکی از دوستای صمیمیم متاهله بچه هم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 116 پست
فقط بگین جواب پسره مثبت باشه من باید چیکار کنم😭😭😭😭

ببخشیدها

ولی دوستت که الان متاهله و بخاطر یکی دیگه داره به شوهرش خیانت میکنه

بعدا هم بدون هیچ شکی به این یکی خیانت میکنه!

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل         گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک         

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میدونی فردا جواب پسره چیه

اینه که 

تویی که زندگی چن سالتو بچتو شوهرتو به خاطره من ول کردی 

فردا منو هم به خاطره کسه دیگه ایی ول میکنی 

پس به درد من نمبخوری 

به سلامت 

ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔

ناراحت نشیا  ولی این دوستتو ۶ نفری باید از ۶ جا خووووب باید بک نن ش  تا اتیشش بخابه  بعد ک فیلمو عکساش پخش شد رو چیزش داغ بزاره تا هوای نشه   ولی خدا کنع شوهرش بفهمه پارش کنه ۶ طلاقش کنع زنیکه بی لیاقت هرزه تف تف تف  بهش نگو دوستتتتتت  

زنموی منم اینجوری شد

بچشم ۴ ۳ بود ۷ سالم بود عروسی کروه بود

قید همه چیرو زد

بچرم نگا نکرد

طلاق گرفت دقیقا بعد یکسال یارو اومد گرفتتش

ولی ما همه میدونستیم عاشق اون یارو شده

توف به این دنیا 

خدا اخر و عاقبتمون ووبخیر کنه

خدایا برای تک تک لحظه‌ها شکرت🤍

نمیتونمببین آدم مهمیه برام مثل دوستای دیگم نیست

چرا به هر قیمتی میخواید یکیو تو زندگی خودتون نگه دارید؟

از این کثیف تر که با وجود بچه و همسر بازم داره زندگیشو سر یه هوس احمقانه به باد میده؟ 

ارتباط با همچین ادمی و کمک کردن بهش شریک شدن تو گناهشه

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
به خیانتی که داره میکنه فکر کن اعصابت خرد خواهد شد

جالبه رفته پیش دو تا مشاور

اولی بهش گفته تو ذهنت باهاش تصور کن هستی ولی ارتباط نداشته باش

دومی هم گفته طلاق بگیر از شوهرت با جدیده ازدواج کن تو شیفته شدی😑😑😑

باورم نمیشه اینارو بهم‌میگفت

تو کار خودتو کردی گلم 

همون گفتنت کافیه بیشتر از این واقعا کاری از دستت برنمیاد 

اون الان چشاش کوره تو هم هیچ کاری نمیتونی کنی

پسره نباید می‌گفت منم دوستت دارم و بخاطر شرایطت نمیشه

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

می‌دونی چی میشه از شوهرش جدا میشه و اون پسر هم نمیگیرتش می‌دونی چرا چون با خودش فک میکنه اینکه زندگی ...

منم همینو بهش گفتم‌میگه پسره ماهههه

تو تنیدونی چ  آدم خوبیه همه عاشق شن

بیا بریم ببینش خودتم جذبش میشی

بهش بگو از این ادم برات شوهر خوب در نمیاد.چون خیانتت رو دیده.و دیگه هیچ وقت نمیتونه بهت اعتماد کنه...باهاش ازدواج کنی همیشه تو رو یه ادم خائن میدونه که داری بهش خیانت میکنی حتی اگر این کار رو نکنی..

یه روز همین اقایی ک بخاطرش داری خیانت میکنی همین کار رو باهات میکنه..مث یه دستمال پرتت میکنه چون از نظرش یه خائن بی ارزشی

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭