2777
2789

ما دو نفریم منو شوهرم 

بیشتر وقتا غذا اندازه خودمون میزارم 

ولی داداشم خیلی وقتا یدفه سر ظهر یا موقع شام میاد خونم 

و من اصلا نمیفهمم چی زیاد بزارم غذا کی کم 

تازه گاهی با خودش کسی رد میاره و من جدی میمونم ک چیکار کنم 🥲

بنظرتون واقعا چیکارکنم رومم نمیشه بگم هر وقت میای یه خبر بده آخه دقیقا تام ناهارو و شام میاد 

هر وقت هم غذا زیاد میزارم  میمونه شوهرمم مجدد نمیخوره  فقط خودم میخورم هرچی اضافه میاد باید بریزم دور 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چند مدل غذا فریز کن هروقت داداشت‌ اومد زود گرم کن بخوره

مواد لوبیا پلو و ماکارونی رو فریز کن سریع برنج رو درست کن مایه رو باهاش مخلوط کن 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

به اندازه خودمون 

روم نمیشه نداره، به برادرت هم بگو وقتی میخای بیای حداقل دو ساعت قبلش خبر بده که من وسایل پذیرایی آماده کنم 

اگه همین برادر شوهر بود خدایی تا الان همسرت رو رنده کرده بودی 

اگه من بودم رک میگفتم یا نیا یا اگ میخای بیای خبر بده والا تو این گرونی آدم باید رعایت کنه

اصلا روم نمیشه تازه شوهرم همیشه میگ غذا زیاد بزار شاید کسی اومد بعد زیاد  ک میشه دیگ نمیخوره 

به اندازه خودمون روم نمیشه نداره، به برادرت هم بگو وقتی میخای بیای حداقل دو ساعت قبلش خبر بده که من ...

اتفاقع تنها کسی ک از وضع موجود راضیه شوهرمه خودم زیاد اکی نیستم بل این قضیه اگ از صب بیاد بمونه تا ظهر اکی اینک دقیقا تایم ناهار شام میاد اذیتم میکنه چون استرس میگیرم 

اصلا روم نمیشه تازه شوهرم همیشه میگ غذا زیاد بزار شاید کسی اومد بعد زیاد ک میشه دیگ نمیخوره

هر وقت اومد بگو ببخش کمه اگر زودتر خبر داده بودی بیشتر درست میکردم اینجوری نمیشد خودش متوجه میشد

هر وقت اومد بگو ببخش کمه اگر زودتر خبر داده بودی بیشتر درست میکردم اینجوری نمیشد خودش متوجه میشد

غذای فریزری چی بزارم مثلا ک خراب نشه