2777
2789

مث دشمن باهام حرف زد 

حتی میگف موهای من سفید شدن موهای ت سفید نشدن

عروسیت نمیام

ب مامان و بابامم میگف پیر شدین سراغ ما نیاین( اون یکی  خواهرم پر کرده بود) برین پیش این 

جفتشون افتاده بودن ب جون من ولی این یکی بدتر

نفرین میکرد حسودی میکرد 

ولا منم موهام سفید شده 

کلی اتفاق بد ت زندگیم افتاده ولی همش بامن ک ازش کوچیکتر هم هستم مث دشمن رفتار می‌کنه 

خیلی دلم گرفت از حرفاش 

من کاری نکردم ی اتفاق مثبتی برامن افتاد این حسادت کرد فک کرد با حمایت خونوادم اینطوری شده درصورتی ک نبوده بخاطر همین دوهفته منو کوبید با حرف و رفتاراش هرروز داد و بیداد فحش نفرین 

مسخرم میکرد تیکه مینداخت

الان یکی دوماه میگذره ولی یادم میاد دلم میگیره اون حرفا بهم زد خیلی دلم میگیره 

خواهرشم ازش کوچیکترم اصن براش مهم نیس هر عقده و کینه ای ک داره سرمن خالی می‌کنه 

بارها شده نفرینم کرده بیخودی مث رقیب و دشمن هست 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از الان گوشی دستت باشه دیگه دشمن هات مشخص شدن ببین چقدر موفقی که بهت حسودی میکننن

موفقیت خاصی ندارم بخدا 

حتی تو یسری زمینه ها اونا ازمندجلوتر هستن 

ولی با این حال ازم بدشون میاد ک اینطوری رفتار میکنن 

خیلی بده آدم تو خونواده ی خودش هم احساس تنهایی کنه

موفقیت خاصی ندارم بخدا حتی تو یسری زمینه ها اونا ازمندجلوتر هستن ولی با این حال ازم بدشون میاد ک این ...

باید بری تو دل اون ها ببینی چقدر موققی که دارن میمیرن از حسودی

اکانت ۳ نفره مون💞🤪