2777
2789
عنوان

ویروس hmpv

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 31 پست
بدن درد سردرد سرفه های وحشناک بیحالی بی اشتهایی منکه یبار میلرزم از سرما یبار همه لباسام خیس عرق میش ...

منم از دیروز سر درد دارم وحشتناک چشام سیاهی میره فقط بینیم گرفته و بدنم شله 

عزیزم ایشالا زودتر خوب بشید😢

ای وای عزیزم...ایشالا زودتر خوب میشید علائمش چیاست میتونید بهم بگید؟

ممنون گلم ان شاءالله و همینطور شما شهر ما که افتضاحه تو بیمارستان همونجوری سرپا سرم میزنن تخت خالی ندارن یه قطره بارونم نیومده امسال که یکم هوا تمیز بشه 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ای وای کدام شهر زندگی مزکنید؟

یکی از شهر های خراسان جنوبی

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 
امیدوارم پس منم چیزیم نشده باشه

اگه نترسی هیچیت نمیشه 

تازه دور از جون همه مرگ برای هممونه هیچ کس نمیتونه فرار کنه به خدا توکل کن و دورتو بگذرون هیچ قدرتی بالاتر از خود خدا نیست

عع همشهری هستیم البته اصالتا ولی خب من تهران هستم اینجا که هیچکی ماسک نزده هیچ یهویی نمیدونم اینجوری ...

اینجا هر کس مریضه ماسک میزنه منکه اصلا نمیترسم ولی سرفه ها خیلی اذیتم میکنه وگرنه ترس از ویروس و اینا ندارم تا بوده همین بوده زمستون ویروس ها زیاد میشده و بدنا هم بخاطر سرمای هوا مستعد سرماخوردگی میشه خدا کنه تا وقتی بخام سزارین شم همین سرفه هام خوب بشه وگرنه با اون همه بخیه میمیرم اگر سرفه کنم 😫😫