2777
2789

برای ویپاد گفتم نصب کنید و اینا اصلا توجه نکردید😐😂

جالبه نی نی سایت اصلا خیلی باحالن به یه موضوعات خاصی فقط توجه میکنن🥲😂

به این ایموجی هم علاقه شدیدی دارند↩️🔞

کز دیو و دد ملولم  و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 /  به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را .  .  🌱کاربری دست دو نفره

مجازی نمیشه ب کسی اعتماد کرد

حق دارن

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀                                     ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...  

ویپاد برا چی چیه

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کنار ویپاد میکفتی مادرشوهر خواهر شوهر به حرفت گوش میدادن

این جماعت عاشق این چیزان مگه نمیدونی

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

مجازی نمیشه ب کسی اعتماد کردحق دارن

اون که اره واقعا ولی در کل داستان شنیدن رو بیشتر دوست دارند😄

کز دیو و دد ملولم  و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 /  به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را .  .  🌱کاربری دست دو نفره
ویپاد برا چی چیه

گفتم تو تاپیک قبلم نگاه کن یه بانک مجازیه وامم میده بدون ضامن 

بعد من امتیاز لازم داشتم میخواستم تو قرعه کشیش شرکت کنم😮‍💨😂 گفتم نصب کنید کد منو بزنید 

گفتم شارژ هم میدم ولی دریغ از ذره ای توجه🥺😂

کنار ویپاد میکفتی مادرشوهر خواهر شوهر به حرفت گوش میدادناین جماعت عاشق این چیزان مگه نمیدونی

اره مخصوصا از اون ایموجی ها بزاری🔞🙈😂

گفتم تو تاپیک قبلم نگاه کن یه بانک مجازیه وامم میده بدون ضامن بعد من امتیاز لازم داشتم میخواستم تو ق ...

خب اول شارژو میدادی مطمئن بشن

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

چ سودی برات داره؟

هیچی یکه وی کلاب میخواستم برای قرعه کشیش

خب اول شارژو میدادی مطمئن بشن

خب اگه انجام ندن چی؟🥺😂