2777
2789
عنوان

با پسره رفتم کافی شاپ

| مشاهده متن کامل بحث + 1082 بازدید | 91 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین تصمیم ازدواج با خودت

ولی درینک؟ مشکل نوشیدنی چیه؟😐😂

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
منم با طرف بیرون رفتم من یه قهوه سفارش دادم اونم یه قهوهه، بعد من یکم ازش خوردم و بقیه شو نتونستم بخ ...

لیوان نگرفت بریزه توش ببره خونه؟😂

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
عزیزم اگ تعارف نمی‌کرد حق داشتی ولی مردا اصولا تعارفی نیستن اینجوریک خیلی اصرارکنن حالابروش نیاربگو ...

من با مردای دیگه هم بیرون رفتم 

الا اینطور نیست ک تعارفی نباشن 

اصلا خودش عقلش نمیرسه این شاید روش نمیشه ی چیزی دیگه سفارش بده ؟

حورش باید در کنار درینک حداقل یدونه کیک می‌گرفت میگفت من خودم هم اینو سفارش دادم مثلا اینو هم باید باهم بخوریم 

ببین شاید سطحیو گذرا باشه ولی دیدی مرد وقتی رابطه نداشتع باشی براش ارزشی نداری مردم برا زن همینه خرج ...

درسته واقعنم همینه

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨

,حالا اگ میخرید هم میگفتی من گفتم نمیخوام ولی اون سفارش داد به حرف من احترام نمیذاره کار خودش رو میکنه

هنوز خیلی مونده بزرگ بشی ازدواج واست زوده

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨
سوال کرده گفتی نمی‌خوای باید ب دست و پات میوفتاد؟اگه میخواستی خب همون اول ک پرسید میگفتی می‌خوام

مطمئنم خودتون هم بودین اینو مد نظر قرار می‌دادین 

نمیخام به دست و پام بیفته ولی انتطار داشتم جلسه اول آشنایی با ملاحظه تر رفتار کنه 

به نظرم اومد عمدا اینطور رفتار کرد ک بگه من این مدلی م میخای 

پول پاش داده متوجه‌ی بزرگوار پول نه علف خرس خخخخ

بخدا دوتا قهوهه کلا صد هزار تومن شد، تازه اون وسطاش هی دنبال جای خلوتی بود بهم دست درازی کنه، انگار چون پنجاه هزار برام خرج کرده بود دیگه خودشو صاحب من میدونست