2777
2789
عنوان

شوهرم نمیذاره برم سر خاک مادرم اشکام بند نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 23 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زایمانم کنم نمیتونم نوزاد رو بزنم زیر بغلم برم ک تا یکی دوماه ک بچه هر دیقه شیر میخاد نمیتونم برم اخ ...

انموقع میتونی برای چندساعت بچت رو بزاری پیش مادر همسرت یا همسرت و خودت بری و برگردی

چی میخاد بشه مثلأ؟؟چرا مامانش برای رفت و امد من باید تصمیم بگیره

فکر کن وسط قبرستون دورت خلوته کسی نیست یهو دردت بگیره میخوای چیکار کنی

فقط چون فکر میکنی مادرش بهش میگه لج میکنی سلامت خودت و بچت به خطر میندازی

خب با کسی برو همسرت خواهری برادری مادرشوهری بلاخره یکی هست باهات بیاد

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
فکر کن وسط قبرستون دورت خلوته کسی نیست یهو دردت بگیره میخوای چیکار کنیفقط چون فکر میکنی مادرش بهش می ...

اره چون مادرش فقط قصدش دخالت کردنه چشمشون درمیاد من پشت فرمون میشینم میخاد رییس بازی دربیاره

اونا پنج شنبه ها میرم منم دوست ندارم پنج شنبه برم قبرستون شلوغه

واااا

چه. حرفا طبق رفت و امد خواهر و برادرات برو و بیا حتما باید روزی بری که باعث نگرانی همسرت بشه و بگه نرو