2777
2789
عنوان

هماتوم بارداری

55 بازدید | 9 پست

سلام خانوم ها ٫ میشه بگین کسی تجربه هماتوم بارداری داشته یا داره؟ من نه هفته هستم ‌و دو بار سونوگرافی رفتم دفعه اول شش هفته گفت هماتوم ۱۳ در ۱۵ میلی متر داری و دفعه دوم هشت هفته گفت ۱۰ در ۱۷ میلی متر داری ٫ الان چند روزه خیلی ببخشید میرم دستشویی خودم خشک میکنم روی دستمال لکه میبینم و برای همین دکتر شیافم رو گفته روزی دو تا استفاده کنم ٫ کسی میدونه چه کارب انجام بدم زودتر جذب یا دفع میشه؟

اره شیاف بزن خودش جذب میشه تا۴ماهگی

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ۹ هفته؛ اول لکه بینی داشتم بعدم شد خونریزی تا ده روز

دکتر شیاف داد

خودمم خیلی زیاد میوه های با ویتامین سی بالا میخوردم

آب پرتقال

کیوی 

نارنگی 

بعد از ده روز هماتوم جذب شد و خونریزی قطع شد

من ۹ هفته؛ اول لکه بینی داشتم بعدم شد خونریزی تا ده روزدکتر شیاف دادخودمم خیلی زیاد میوه های با ویتا ...

خدا کنه برای منم زودتر از بین بره ٫ اینجوری استرس نمیگرفتی؟

ممنون ٫ انشالله که زودتر درست شه

انشالله عزیزم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....