2777
2789

من خرم هر دوساعت منتظرش میمونم و جواب داد سریع سین میزنم

اون حتا الانم پیاممو نگا نکرده

لطفا کسی اینطور اذیت نکنید(:

الان میزارم شات

باحرفاتون ناراحتم نکنید،همینطوریش خیلی آسیب دیدم❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هی منم خیلی حس مزخرفی دارم سه هفتست به یکی فک میکنم ولی اون نع ازچند تا حس ششم هم پرسیدم 

میدونی از چی میسوزم هر بار من کراش بزنم همینه اوضاع

بهار من نیامد. دعام کنید درست شه همه چی خسته شدم از دویدن برای همه چی 

اول دورازجونت 

دوم نمی‌دونم موضوع چی بوده اما خودت به خودت احترام بگذار و آنقدر به کسی بها نده شاید شما کار خاصی نداری اما دیگری مشغله‌هاش زیاده نمی‌تونه هر لحظه جواب بده ، اصلا بیکار هم باشه هرچیزی حدی داره توجه و محبت و پیام و ... هم باید تعادل داشته باشه 

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
هی منم خیلی حس مزخرفی دارم سه هفتست به یکی فک میکنم ولی اون نع ازچند تا حس ششم هم پرسیدم میدونی از چ ...

مگه ما چمونه که سعی نمیکنن دوستمون داشته باشن آدما

باحرفاتون ناراحتم نکنید،همینطوریش خیلی آسیب دیدم❤

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۰۱۱۰-۱۱۱۸۵۳_rubika_0fo.jpgنگا کنید آخه

اخه یه تیکست فقط چیو نگا کنیم آهان یک ساعت پیش یعنی فرستادی ؟؟

شاید واقعا آن نشده 

بهار من نیامد. دعام کنید درست شه همه چی خسته شدم از دویدن برای همه چی 

اگه از عمد این کارو میکنه که خب بیمار روانیه و باهاش نمون. احتیاج به تلافی هم نیست.

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
مگه ما چمونه که سعی نمیکنن دوستمون داشته باشن آدما

یوقتایی این رفتارا همون نمیخوامت بروی محترمانه ست. 

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
دلم میسوزه ..بعد دلم‌میخواد باهاش حرف بزنم تا کی دیر سین بزنم

دیر سین بزن مثلا دو سه ساعت طولش بده اون موقع جواب میده شاید هم واقعا کاری داشته

بنویسید که ما پیرترین جوانان تاریخ بودیم...

اگه از عمد این کارو میکنه که خب بیمار روانیه و باهاش نمون. احتیاج به تلافی هم نیست.

چه ضربتی 👍🤣🤣🤣

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .