2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حتما شماهم دعوت می کنی زنگ نمی زنی بهش ولی جاریتون زنگ می زنه واون داره تلافی می کنه وگزینه دوم از شما زیاد خوشش نمیاد خودتم هر وقت خواستی دعوت کنی به داداشش بگو زنگ بزنه وتلافی کن 

من خودم جاری ندارم ولی خواهرم که دار میگه چون به شوهر من بیشتر علاقه دارن به من زنگ میزنن ولی به اون یکی داداششون  چون خیلی علاقه ندارن فقط یک زنگ به خود داداشش میزنن میگن 

عزیزم من همیشه به خودش زنگ میزنم

کار اشتباهی می کنی بدون این که گلایه کنی مثل خودش رفتار کن،احتمالا بهت حسادت می کنه این کارو میکنه وغرور داره بی توجه باش من از این رفتارا زیاد دیدم بعد یه مدت ادم میشن

کار اشتباهی می کنی بدون این که گلایه کنی مثل خودش رفتار کن،احتمالا بهت حسادت می کنه این کارو میکنه و ...

به شوهرم گفتم اینبار خواستم دعوتشون کنم منم مثل خودشون زنگ میزنم به شوهرشون دعوت میکنم

کار اشتباهی می کنی بدون این که گلایه کنی مثل خودش رفتار کن،احتمالا بهت حسادت می کنه این کارو میکنه و ...

اخه نمیخوام بهونه دست شوهرم بدم میخام یطور خوب باشم تا شوهرم بشناستشون

به شوهرم گفتم اینبار خواستم دعوتشون کنم منم مثل خودشون زنگ میزنم به شوهرشون دعوت میکنم

جالب فکر خوبی ولی من می خواستم دعوت کنم خودم اصلا زنگ نمی زدم به همسرم می گفتم زنگ بزنه 

بهترین تلافی اینه که یطور رفتار کنم پیش شوهرم خراب بشه