2777
2789
عنوان

خیانت بابام توروخدا کمک کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 55 پست
من از ۶ سالگی وقتی دیدم یک دختر بلوند اومد در خونه با مامانم حرف زد عکساش که توبغل بابام بود نشون دا ...

عزیزم خیلی برات ناراحت شدم متاسفانه بعد یه مدت برای اعضای خانواده عادی میشه تقریبا چقد یه ادم میتونه دل سنگ باشه

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم خیلی برات ناراحت شدم متاسفانه بعد یه مدت برای اعضای خانواده عادی میشه تقریبا چقد یه ادم میتونه ...

عمو هام و بابام از ۱۵ سالگی عادت داشتن خیانت کنن یا دوست دخترای همدیگرو تیغ بزنن همشون همینجورن

خب تو و مادرت چرا اینقد بی دست وپا هستینمرگ ی بار شیون هم ی بارمدرک ببرین ب اون مرد بی غیرت نشون بدی ...

طرف اصلا یزد کار میکنه ما همون چند ساله پیش که از هم جدا شدیم دیگه خونشون جابه جا کردن و رفتن 

عمو هام و بابام از ۱۵ سالگی عادت داشتن خیانت کنن یا دوست دخترای همدیگرو تیغ بزنن همشون همینجورن

گلم یعنی چی دوست دخترای همو تیغ میزنن؟

یه صلوات برام بفرس خیلی رنج کشیدم شایدصلواتت گره ازمشکلاتم برداشت
گلم یعنی چی دوست دخترای همو تیغ میزنن؟

یعنی مثلا می‌رفته بابام به دوست دختر عموم می‌گفته نگاه کن محمد برات طلا نمیخوره یا ساعت نمیگیره بیا من برات خریدم طرف با عموم کات میکرده می‌رفته با بابام

من دلیل ناراحتیتو درک میکنم ترس از متلاشی شدن خونواده داری

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
من دلیل ناراحتیتو درک میکنم ترس از متلاشی شدن خونواده داری

دقیقا اول چون واقعا بابام دوست دارم و بعدیش چون دیدم با دختر عموم که مامانش جدا شد چیکار کردن هی پشت سرش بد گفتن به مامانش توهین کردن دیگه جز خودشون ندونستنش