2777
2789
عنوان

خیانت بابام توروخدا کمک کنین

778 بازدید | 55 پست

سلام به همگی توروخدا کمکم کنین چند ساله پیش بابام با همین زن به مادرم خیانت کرد این خانم زن دوست بابام بود ما با لینا رفت و آمد داشتیم قشنگ حساب کنین هر هفته خونمون بودن میرفتیم و میومدیم بعدش من حتی پیشش میرفتم کلاس نقاشی چون معلم هنر بود بعدشم گذشت من و برادرم و مامانم رفتیم شهرستان پیش مادر بزرگم برگشتیم دیدیم یک کش مو توی حمومه که ماله ما نبود چون هم موهای من هم موهای مامانم کوتاه بود اونجا مامانم گوشیو بابام چک کرد و دعوا و اینا بابام قبلا هم سابقه خیانت داشت زیاد بعد قدل داد دیگه خیانت نکنه امروز بعد از این همه سال مامانم رفت گوشی بابام چک کرد دید بابام این پیام به زنه داده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان یه عده میان میگن عششششقم تو دخالت نکن 😏

خودشون اگه بودن شلوار باباهه رو پرچم میکردن 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

من دیدم و ب مامانم هیچی نگفتم چون هیچ جوری شرایط طلاق نداره فقط داغون میشه سکوت کردم و هر روز آرزوی مرگشو میکنم

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
گفتن عزیزم

آره دیگه میدونم 

مث روز روشنه 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫