aazadraha مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 1588 عنوان حس ششمیا در اخر اون قدرمو میدونه بنظرتون 45 بازدید | 6 پست من براش مهم ترم یا دخترای دورش ؟چرا تا کی باهمیم ؟دلشو بدست نمیارم ؟چ ویژگیمو دوست دارع امروز | 11:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلبر_علی_آقام عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 299 نمیدونه این کاربری از دیروز مال منه من دلبر علی اقا نیستم اتنام دوست فاطی.. استخاره در شخصی پذیرفته میشود
liliلیلی عضویت: 1402/12/20 تعداد پست: 1641 حس شیشم شهود درونته اونو تقویت کن تا وایستی ببینی ۴ تا ادم که عین خودتن سرنوشتتو چی میبینن واقعا باور داری؟دیگه از خدا بزرگتر نداریم که جنگ با خودت از اونجا شروع میشه که میبینی مفت دادی به یه بی ظرفیت شان!
aazadraha مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 1588 حس شیشم شهود درونته اونو تقویت کن تا وایستی ببینی ۴ تا ادم که عین خودتن سرنوشتتو چی میبینن واقعا باو ... ن دلم میخواد فقط بدونم ک چ حسی دارن بقیه
liliلیلی عضویت: 1402/12/20 تعداد پست: 1641 ن دلم میخواد فقط بدونم ک چ حسی دارن بقیه تا وقتی بشینی ببینی حس بقیه چیه اوالا به قدرت خدا داری تمسخر میکنی دوم خداهم ازت دور میشه نتیجه ای که میخوای هم نمیرسه جنگ با خودت از اونجا شروع میشه که میبینی مفت دادی به یه بی ظرفیت شان!