2777
2789
عنوان

شوهرم با ماشین زیرم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1589 بازدید | 113 پست
ندارن منم میگم روانی

مثل اینه که به یک نفر که اضافه وزن داره هی بگی تو چاقی 

بعد که طرف ناراحت میشه بگی وااا من که راستشو گفتم!!

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه میشه با ماشین به پا زد و خیلی ریلکس اسی بره تو خونه؟با عقل جور در میاد؟بدون هیچ لنگیدن و آه و نا ...

نه حالت نمایشی زد نه با شتاب گفتم که ، ولی خب این که تو کوچه پیاده شد داد کشید رو سرم قابل هضمه؟

به هرحال شوهرش تعادل نداره ،ادم عادی با حرف مشکل رو حلش میکنه

شوهره چند بار گفته استارتر گوش نکرده

بنظر من تقصیر هفتاد هشتاد درصد استارتره

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

مگه میشه با ماشین به پا زد و خیلی ریلکس اسی بره تو خونه؟با عقل جور در میاد؟بدون هیچ لنگیدن و آه و نا ...

راس میگه من دیدم 

ی بار جلو در خونمون تو پارکینگ روبرویی که در باز بود ی مرد شصت هفتاد ساله همین بلا رو سر خانومش آورد برای همین اصلا تعجب نکردم 

شهر پر از دیوونس

شما که میدونی شوهرت بی ظرفیته و رو این مسائل حساسه چرا هی دست میزاری رو نقطعه ضعفش ؟؟ ببین مردا از لحاظ روانی مثل زنا صبور و خوددار نیستن یهو جوش میارن اصن کل کل نکن باهاش

کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه 
بچه هم نیستم سی سالمه من داشتم بی منظور میگفتم

اسی منم عین تو ام شوهرم زنی نگاه کنه دعوا می گیرم قبول شوخی نیست خیلی هم جدی هستیم من درکت می کنم اگه نگاه کنه می ترکم خیلی هم بحث کردیم قبول کن ما مشکل داریم نمی تونن تو خیابون رو چشاشون پرده بکشن

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

عزیزم مقصر شما هستید 

میگن یه روز یه خانم میره دادگاه میگه میخوام طلاق بگیرم قاضی میگه خب دلیلت چیه؟ میگه شوهرم لیوان شکست میخوام جدا بشم 

قاضی میخنده میگه بیا من برات ده تا لیوان میخرم برو زندگی کن 

زنه میگه من بحثم لیوان نیست لیوان بهونه بود تا منفجر بشم 

حالا شمام انقد از این حرفا بهش زدی که اون مثل انبار باروت شده ، شوهر شما خسته شده از حرفای شما حالا چه شوخی چه جدی ، همین باعث شده منفجر بشه 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫