2777
2789

چندسال پیش عاشق یه پسره بودم البته هیز و کثیف بود من دیر فهمیدم خیلی دیر...فهمیدم با یکی دیگست و پنهون میکنه

از اونورم بجز من با دخترای دیگه هم بود و کلی ماجرااااا

بعد کلی آسیب روحی باهاش کات کردم دخترای بعد منم باهاش کات میکردن چون مچشو مرتب میگرفتن

من یه دخترخاله داشتم ازم کوچیکتر بود انقد غم داشتم مینشستم تعریف میکردم ک طرف چطور بهم آسیب زد و رفت

حتی پیج و عکساشو بهش نشون میدادم و غصه میخوردم...

چندماه بعد فهمیدم همون دختر رفته باهاش ریخته رو هم

همون دخترخالم ک سنگ صبورم دونستمش و بهش اعتماد کردم و خاله هامم ک میدونستن بهش گفتن زشته کارت و میگفت ب کسی چه ربطی داره اونا کات کردن باهم 

بعد ک دید اوضاع خیته ب دروغ گفت کات کردیم من فقط باهاش چت داشتم و ازش خوشم نمیاد و ماسمالی...

الان بعد یکسال از اون ماجرا رفتم چک کردم چندروز پیش دیدم همو آنفالوو کردن خوشم اومد .الان باز ی نگاه انداختم دیدم نهههه بازم همو فالوو کردن و مث کسی ک دعوا کرده بوده آنفالوو کرده باشه بودن و من اشتباه کردم...

دنیا رو سرم خرابه فقط ب این دلیل ک دخترخاله خوووودم باهام کرده و خیلیم چس کلاس پیش اون پسره گذاشتم الان شاید همه چیزمو لو داده ب پسره نمیدونم واقعا چکارکنم

وای چه بدددد دخترخاله ات چه بد ذاته

حالا خودتو ناراحت نکن پسره هیز و کثیفه یه روز چنان سر دخترخاله ات کلاه میذاره که نگو و نپرس...

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این خیانت نیستاتو که دیگه باهاش نبودیبعدم شوهرت که نبود اینجوری خودزنون راه انداختی

میشه خودتو بزاری جای من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

طرف هربازی بود سر من در اورد و من عاشقش بودم

وای چه بدددد دخترخاله ات چه بد ذاتهحالا خودتو ناراحت نکن پسره هیز و کثیفه یه روز چنان سر دخترخاله ات ...

جالبه برام ک انگیزه دخترخاله حرومزادم چیه از اینکار 

مگ پسر قحط بود

میسوزم وقتی میبینم یکی انقدر حرومزادس

چیزی ک من خوندم انگار داری ب دخترخاله ات حسادت میکنی

😐 بذار دو تا عوضی لاشی با هم باشن

پسره همچین گوه خاصیم نیس

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

جالبه برام ک انگیزه دخترخاله حرومزادم چیه از اینکار مگ پسر قحط بود

شاید اون موقع که تو  عکسای پسره رو بهش نشون میدادی روش کراش زده 

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

هه ناراحتی دخترخالت بهت خیانت کرد؟ 

من زنداییم این کارو باهام کرد

لطفا واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید دل گرفته‌ام انشالله خودتونم حاجت روا بشید

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا