2777
2789
عنوان

با شوهر بدسلیقه تو غذا چه می‌کنید❓

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 31 پست
مگه قرار هرچی تو خوردی اونم بخوره ؟؟ هرکس سلیقه ای داره !!!!!!!!!!!!!

میدونم خب ولی میتونه سلیقه من احترام بزاره مثلا به جای اینکه دو تا پیتزا متوسط بگیریم که دو تا سلیقه باشه یدونه بزرگ بگیریم سلیقه من باشه من دوست دارم با هم بخوریم نه اینکه اون جدا بخوره من جدا در حد عصبی شدن ناراحت میشم 

کاش تو اینجا بودی 💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دوست پسر هم اگه بعدا بشه شوهر همین مدله !!زندگی واقعی همینه !! ولی شوهر شما انگار قصد زندگی و ...

چی بگم والا حرف شماهم درسته ولی نباید به سلیقه خانمش احترام بزار دیگه مثلا بجای آش حلیم بخوره دردش که نمیشه من حس میکنم سر لجبازی داره کلا میخواد حرف خودش غیر حرف من باشه 

کاش تو اینجا بودی 💔

خب عزیزم اینم سلیقه غذایی اون هست مثلا وقتی میخواین پیتزا بخورین هر کدوم هر طعمی که دوس دارین سفارش ...

تا حالا هم همش اینجوری میشه گلم مثلا چی میشه یه بار بگه منم این طعم که همسرم پسند داره امتحان کنم مثلا یه تیکه بر میداره پیتزا من بعد میگه نه همون مال خودم بیشتر دوست دارم من همش ناراحت میشم اخه دوست پسرم اصلا اینجوری نبود همش من سفارش میدادم حتی رنگ نوشابه هم چیزی نمیگفت یا میگفتم حتما نوشابه رژیمی بازم چیزی نمیگفت خودش با سلیقه من جور میکرد 

کاش تو اینجا بودی 💔

حس نمیکنی یکم زور میگی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اونم دقیقا همینو گفت دفعه اول رفتیم پیتزا رست بیف گرفتیم خورد بعدش گفت گوشت اینجوری دوست نداره من گفتم اتفاقا بهتره گفت نه پپرونی بهتره بعدش میگم آش بیرونی خوبه میگه نه آش رشته خوبه آخرش هم دقیقا گفت چرا زور میگی من سلیقه ام فرق میکنه 😭

کاش تو اینجا بودی 💔

مشکل از شماست که فکر می کنی همسرت برده است و باید به دلخواه تو زندگی کنه طرز تفکرتو درست کن زندگی شی ...

میخواهم یکم سلیقه من احترام بزاره خب وقتی اومده دنبالم رفتیم بیرون حالا اونم چیزی من دوست دارم چی میشه انتخاب کنه مثلا بجای یه ظرف دو نفره میشد حلیم بگیریم دو تا یه نفره یکی آش برا خودش یکی حلیم برا من گرفته بود انگار دو نفر آدم جدا هستیم اینجوری 

کاش تو اینجا بودی 💔

تا حالا هم همش اینجوری میشه گلم مثلا چی میشه یه بار بگه منم این طعم که همسرم پسند داره امتحان کنم مث ...

عزیزم ممکنه واقعا از اون طعم خوشش نیاد 

دست خودش که نیست 

مثلا خودت اگه یه چیزی رو دوست نداشته باشی یکی مجبورت کنه ناراحت نمیشی؟🧡

میدونی مشکل اصلی چیه گلم؟ مشکل اصلی مقایسه کردن هست 

اون یه آدم دیگه بوده که قبلا توی زندگیت بوده و الان رفته 

شوهرت هم یه آدم دیگه هست با سلیقه غذایی متفاوت 

که الان توی زندگیت هست و قراره تا آخر عمرت پیشت باشه 

پس دوست پسرت رو باید کلا فراموش کنی🧡اگه بخوای تا اخر عمر هی شوهرت رو مقایسه کنی با اون که هیچی 

زندگیت زهرمار میشه و اصلااا بهت خوش نمیگذره 

یه کم حساس شدی عزیزدلم بنظرم این مقایسه کردن رو ترک کنی همه چی عادی میشه 

به سلیقه غذایی همدیگه احترام بذارین تا زندگی آروم و بدون جنجال داشته باشین و غذا نوش جونتون بشه😘

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

عزیزم مگه ربات گرفتی که هرچی بهش دستور میدی اجرا کنه خب سلیقه غذاییش متفاوته اصلا مهم نیست که چی میخورین مهم اینه اون لحظه رو کنار هم باشین واجب که نیست همونطور که شما یه غذا دوست داری اونم یه چیز دیگه دوست داره

ضمنا داری مدام با دوست پسرت مقایسه میکنی. اون تموم شده رفته الان ایشون همسر شماست با همین اخلاق

میخواهم یکم سلیقه من احترام بزاره خب وقتی اومده دنبالم رفتیم بیرون حالا اونم چیزی من دوست دارم چی می ...

ای بابا زور میگیا

زن من بودی دو روزم باهات نمی موندم زورگو

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
منم شوهرم همین جوریه دوبار نظر دادم به دعوا کشیده شد سری بعدی پرسید گفتم خیلی به حرفم گوش میدی که نظ ...

وای عزیزم بهش رو نده دعوا بگیره همیشه حرف خودت با سیاست هم شده به کرسی بنشون مال من نظر من که همیشه میگیره ولی اینکه نظر خودش جداست ناراحتم میکنه 

کاش تو اینجا بودی 💔

چرا فکر می کنید هرچی شما دوست دارید ایشون هم باید همون رو دوست داشته باشن؟!!به نظرم شما غیرعادی هستی ...

نمیگم خب همش سلیقه اش مثل من باشه میگم بیرون که میریم حداقل خودشو تطبیق بده با من دوست دارم یه چیزی مشترک بگیریم نه اون جدا من جدا قبلا با دوست پسرم میرفتیم همش مثلا یه چیز میگرفت یه پیتزا بزرگ یه ظرف بزرگ آش و حلیم با هم میخوردیم همونو این همش دو تا دوتا میگیره متفاوت از هم 

کاش تو اینجا بودی 💔

فکر کنم همین مقایسه باعث عصبی شدنم میشه

اره 

به اون قبلی فکر نکن خواهش میکنم 

شما الان فقط به زندگی خودت که داری فکر کن به همسرت گیر نده بذار خودش هر چی دوست داره سفارش بده برات مهم نباشه 

دوست پسرا بیشترشون میخوان دل دختر به دست بیارن مثلا ما خیلی خوبیم هر چی تو میگی درسته ولی زندگی واقعی با اون فرق داره 

هر کسی ی سلیقه ای داره و نباید سلیقه و نظر خودشو تحمیل کنه 

البته که همسرت حق داره 

ما وقتی میریم غذا سفارش بدیم چند مدل مختلف سفارش داریم هر کی ی چیز میخوره

الحمدلله رب العالمین ...
عزیزم ممکنه واقعا از اون طعم خوشش نیاد دست خودش که نیست مثلا خودت اگه یه چیزی رو دوست نداشته باشی یک ...

مرسی گلم کمکم کردی حق با شماست من گرفتار مقایسه بیخودی شدم بیشتر همش هر کاری میکنه با رل قبلیم مقایسه میکنم میگم این اینجوریه اون نبود عصبی میشم میگم نکنه انتخابم اشتباه بوده چون اونم همش میگفت هر وقت برگشتی من منتظر هستم خیلی گیج شدم اصلا. 

کاش تو اینجا بودی 💔