2777
2789
اوتمیل عسل داره اما رژیمیه نیمرو تخم مرغ ابپز+بروکلی بخار پزاسپرسوپنیر خالی+چایکره بادوم زمینی رژیمی ...

مجبور نیستی توش عسل بریزی

من یبار ریختم بنظرم طعمش و خراب کرد

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

عدسی

من بچه خوب خانواده بودم آخرشم کسی ازم راضی نبود شما بچه خوب خانواده نباشید⚜......................................... ریپ بزن حرف بزنیم چرا میترکونی مریض .هرچقد بترکم برمیگردم پس زحمت نکش خواستم بهت بگم:«واسه همه‌ی اون روزایی که، حس کردی با یه نخ به زندگی وصلی وبازم از پسش بر اومدی، ازت ممنونم»❤️‍🩹🫂چهار عاملی که باعث میشه رابطه شما پایدارتر باشه:- اوقات زیادی را باهم سپری کنید، یعنی بیشتر وقت باهم بگذرونید سفر بیشتر برید.- گذشت داشته باشید، همیشه رو حرف خودتون پا فشاری نکنید سعی کن همدیگرو ببخشید.- از هم دیگه تعریف کنید، قربون صدقه همدیگه برید و باهم دیگه شوخی بکنید.- به حریم شخصی همدیگه احترام بزارید، به یکدیگر بی‌احترامی نکنید و سعی کن همیشه مراقب یکدیگر باشید.👌زن جماعت توی هر سنی بنده ی توجه مردشه، مثلا الان مادربزرگم با ۶۵ سال سن نشسته داره گریه میکنه ک چرا بابابزرگم از صبح بهش کم توجه کرده ...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

صبح ها نمیخورم، گاهیم تخم مرغ

اشتباه ترین کار 

صبحانه از هر چیزی واجب تره 

و نخوردن صبحانه باعث دیابت و چاقی میشه

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

مجبور نیستی توش عسل بریزیمن یبار ریختم بنظرم طعمش و خراب کرد

من جو دوسر پرک و شیر و عسل میریزم عالی میشه مثل فرنی غلیظ میشه 

احساس میکنم بدون عسل بده

شاید شما یه مدل دیگه درست میکنی

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من جو دوسر پرک و شیر و عسل میریزم عالی میشه مثل فرنی غلیظ میشه احساس میکنم بدون عسل بدهشاید شما یه م ...

مال کن مثه حلیم میشه البته من درست نمیکنم همسر جان درست میکنه 

جو دو سر پرک و با اب و‌یه ذره نمک میذاره بجوشه مثه حلیم، بعد با موز میخوریم من موزو توش له میکنم طعمش یه دست میشه بلوبری هم توش خوب میشه

مال کن مثه حلیم میشه البته من درست نمیکنم همسر جان درست میکنه جو دو سر پرک و با اب و‌یه ذره نمک میذا ...

حیلم ما شیرینه😭😂😂

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا آخه؟ 🙁

ببین قشنگم🧡

از شب تا صبح زمان زیادی هست 

که توی این تایم معدت خالیه و گرسنه هست 

مغز برای کار کردن به گلوکز نیاز داره 

حالا اگه صبحانه نخوری گلوکزی نیست برای همین بدن خودش هی گلوکز باید آزاد کنه 

به مرور زمان...........باعث میشه که بدن به انسولین مقاومت پیدا کنه و دور از جونت😘خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ زیاد میشه

برای همین خوردن صبحانه از واجبات هست حالا بخاطر اگه صبحانه نخوری ممکنه ریزه خواری کنی در طول روز و باعث چاقی میشه 

یه پیشنهاد خواهرانه🧡صبحانه و شام بسیااار واجب هستن چون صبحانه قبلش یه مدت زیاد گرسنه بودی و شام بعدش قراره تا صبح گرسنه باشی 

پس خوردن این دو تا واجبه 

اگه قرار باشه چیزی رو حذف کنی ناهار هست 

میتونی ناهارت رو تقسیم کنی به سه تا وعده از ظهر تا عصر به صورت سه وعده بخوری

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

ببین قشنگم🧡از شب تا صبح زمان زیادی هست که توی این تایم معدت خالیه و گرسنه هست مغز برای کار کردن به ...

خیلی ممنونم زحمت شد، راهنمایی خوبی بود💐🙂

ببخشید یه سوال برام پیش اومد، خب گلوکز قنده ، من الان مدت زیادیه شکر و قند رو از برنامه خوراکم حذف کردم. بجاش کشمش سبز و خرما میخورم.

دو هفتس وقت نکردیم بریم خرید و من کلا خرما و کشمش هم نخوردم. اما طی همین دوهفته یه کیک رضوی و یه ویفر شکلاتی خوردم، مدام عذاب وجدان داشتم.

با این وجود وزنم ثابت مونده و تغییر چندانی مدتیه نکرده. 

البته خورش و برنج و غذای نونی سرجاشه، میوه و سبزی هم میخورم، اما یکم کمتر

خیلی ممنونم زحمت شد، راهنمایی خوبی بود💐🙂ببخشید یه سوال برام پیش اومد، خب گلوکز قنده ، من الان مدت ...

قربونت عزیزدلم چه زحمتی😘

کار خوبی کردی که قند مصنوعی رو حذف کردی 

اره کشمش انجیر خرما مویز 

و میوه جات اکثرا قند دارن قند اینا خوبه طبیعیه 

سعی کن میوه و سبزیجات زیاد بخوری

عیب نداره عذاب وجدان نگیر حالا با این دو تا که چیزی نمیشه به هر حال ترک کردنش سخت هست و مدت زمان زیادی لازم داره 

به این زودی تاثیر نمیذاره در دراز مدت تاثیرش رو میبینی🧡

سعی کن برنج و نون رو آروم آروم کم کنی

سبزیجات رو بیشتر کنی 

اون چیزی که گفتماا که ناهارت رو بکن سه وعده 

به لاغری و سلامتیت هم کمک میکنه چون مواد غذایی کم کم جذب بدنت میشه و باعث میشه در طول روز ریزه خواری هم نکنی

راستی در کنار همه ی اینا چیزی که بیشترین تاثیر رو داره ورزش هست ورزشی که روزانه باشه حتی ربع ساعت

حیلم ما شیرینه😭😂😂

خب اونم با موز شیرین میشه اینکه گفتم نمک به اندازه توک قاشق چایخوری اصلا حس نمکی نمیگیری ازش

ماهم حلیم و شیرین میخوریم

قربونت عزیزدلم چه زحمتی😘کار خوبی کردی که قند مصنوعی رو حذف کردی اره کشمش انجیر خرما مویز و میوه جات ...

بله مرسی از اینهمه توضیح خوب😺🌸 چشم حتما رعایت میکنم. خیلی ممنونم از شما 🌿🌿🌿

بله مرسی از اینهمه توضیح خوب😺🌸 چشم حتما رعایت میکنم. خیلی ممنونم از شما 🌿🌿🌿

خواهش میکنم عزیزدلم💛🌻امیدوارم نتیجه خوبی بگیری