2777
2789

سلام دوستان من فردا وقت ام آر آی سینه دارم و النگوم از دستم درنمیاد دیشب داشت دستم می‌شکست شوهرم گفت بیا بشکنیمش😳 منم گفتم اصلا نمیرم اگر قرار باشه بشکنمش اونم ناراحت شد 😞حالا قرار بود امروز بریم طلافروشی ببینیم میشه درش آورد بعد من زنگ زدم به مرکز گفت طلا باشه اشکال نداره

ولی من همچنان نگرانم میگم نرم فردا بگه نه انجام نمی‌دیدم برو دربیار 

کسی با النگو رفته ام آر آی؟و اینکه کسی ام آر آی سینه انجام داده؟کامل میریم تو دستگاه ؟من خیلی میترسم

طلا اشکال نداره 

من رفتم گوشواره داشتم گفت اگه طلاس اشکال نداره

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا ترس نداره دراز می کشی تو دستگاه  چشماتو میببندی به چیزای خوب فکر می کنی اگه فقط سینه باشه نهایتش ۱۵ دقیقه طول میکشه

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
شما کدوم قسمت رفتین؟چقدر طول کشید تا تموم شه

مغز  رفتم ۱۵ دقیقه طول کشید

اصلا ترس نداره دراز می کشی تو دستگاه چشماتو میببندی به چیزای خوب فکر می کنی اگه فقط سینه باشه نهایت ...

آره فقط سینه اس

خیلی ممنونم از اینکه جواب دادی عزیزم 🌹

ترس از فضای بسته دارم تو کمد هم میرم احساس خفگی بهم دست میده

چشماتو ببند تا وقتی میای بیرون باز نکن. اره سینه کامل میری تو دستگاه. من دیدم خانمی با النگوهای طلا رفت