2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت برو آرایشگاه تعجب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 71 پست
طلاق . بدردت نمیخوره. پیرت میکنه و آخرش مریضت میکنه میمیری

یعنی حاضرن چند سال دیگه تو بلاتکلیف بمونی تا شوهرت بهونه پیدا کنه بره دنبال طلاق ؟این شوهر بشو نیست اصلا نمیتونم درکتون کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کدوم شهرین. من مازندران. اگه حضوری هم میخرین جایی ک شیک باشه. آدرس بدین. خواهرمو میفرستم. یا پیج میگ ...

من تهران هستم

جای ثابتی نیست 

میرم بیرون مغازه هست دیگه میخرم 

یا مثلا پاساژی  باشه میخرم چند دست .

عید میشه اندازه یک سال میخرم

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
یعنی حاضرن چند سال دیگه تو بلاتکلیف بمونی تا شوهرت بهونه پیدا کنه بره دنبال طلاق ؟این شوهر بشو نیست ...

ن گفت طلاق بگیر.

این شوهر بدردت نمیخوره و.... منظور پیامم

من تهران هستمجای ثابتی نیست میرم بیرون مغازه هست دیگه میخرم یا مثلا پاساژی باشه میخرم چند دست .عید ...

بیرون یعنی دست فروش. 

اندازه یکسال یعنی چند میلیون ۴۰ میلیون ۱۰۰ میلیون؟ وا

بیرون یعنی دست فروش. اندازه یکسال یعنی چند میلیون ۴۰ میلیون ۱۰۰ میلیون؟ وا

دست فروش نه

مگه شما تو شهرتون مغاره لباس فروشی ندارید؟ من میرم اونجا میخرم .

چند دست لباس زیر میخرم 

چند دست لباس تابستونی . بهاری . 

زمستون میشه میرم خرید زمستون

تابستون لباس تابستونی میخرم 

تو بوتیک ها هستن

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
ن گفت طلاق بگیر. این شوهر بدردت نمیخوره و.... منظور پیامم

آهان 

یه فکری به حال خودت بکن عمرت داره میگذره اصلا معنی زندگی مشترک واقعی رو این همه سال نفهمیدی زودتر تصمیمتو بگیر قاطع باش این آدم فقط داره سو استفاده میکنه

دست فروش نهمگه شما تو شهرتون مغاره لباس فروشی ندارید؟ من میرم اونجا میخرم .چند دست لباس زیر میخرم چن ...

یعنی قبل عید ۱۰ میلیون بیشتر خریدتان میشه؟.

یا هرفصلی میخرین؟

آهان یه فکری به حال خودت بکن عمرت داره میگذره اصلا معنی زندگی مشترک واقعی رو این همه سال نفهمیدی زود ...

زندای مشترک واقعی رو شوهرم نمیدونه یعنی چی.

پایه زندگی رو نمدونه

یعنی قبل عید ۱۰ میلیون بیشتر خریدتان میشه؟. یا هرفصلی میخرین؟

من هر فصلی میخرم .

قبل عید هم خرید میکنم اگه چیزای خوشگلی ببینم 

بله کل خریدام ممکنه بیشتر از ۱۰ تومن بشه 

چون لباس های متنوع میگیرم

مثلا خونگی چند دست میگیرم . لباس برای بهار 

تابستون . زمستون 

چند دست خونگی 

چند دست بیرون 

چند دست لباس  در حد مهمونی  های خودمونی

چند دست مهمونی هایی که خوب رسمی تر هست برای جاهای رسمی

من هر فصلی میخرم .قبل عید هم خرید میکنم اگه چیزای خوشگلی ببینم بله کل خریدام ممکنه بیشتر از ۱۰ تومن ...

من اصلا لباس خریدنم بلد نیستم. نمیدونم بیرون ک باشوهر میرم چی بپوشم.

مهمونی چی بپوشم

رسمی چی بپوشم

تو همین پول خرج خودت کن بخاطر خودت...نه بخاطر اون

الان زنگ زد میگ ۴۸۰۰ سر سالمه.

۱۴۰۰ هم قسط ماهانه.. 

یعنی من بدم قسطشو.

گفتم من اگه بدم. توهم برمیگردونی؟ مثل همیشه  میگی آره ولی کارتو هر سری تکرار میکنی و نمیدی.

میگ شب میام باهات حرف میزنم.

گفتم چی‌میشه خواهرت قسطو خودش بده وقتی خودشو شوهرش کارمندن؟؟.

بخاطر اینکه ضامن شدن ۳۰ میلیون آزمون گرفتن. میدونستن ۷ سال عقدیم هیچی نداریم.

گفتم شما میدونین ولی بازم پول میخواین؟

گفتن عروس یجبران میکنیم.

تو دلم گفتم اینا همش درحال کندن هستن. اگه سودی نداشت ضامن نمیشدن. گفتم اینا جیب مارو نزنن، جبران کردنشون پیش کش.

۷دسال پیش کادو عقدمون از خودمون پول گرفتن بهمون داد .الکی گقتن بهتون رمیگردونیم.. 

فقط بخور بخور بلدن..

الان ۹ ماهه مریضم چی میشه ب برادرشون ک کار گره کمک کنن.

آنقدر کندن خوردن.

یکم از خودشون جدا نمیکنن

من اصلا لباس خریدنم بلد نیستم. نمیدونم بیرون ک باشوهر میرم چی بپوشم. مهمونی چی بپوشم رسمی چی بپوشم

چرا نمیدونی؟😶بزار بهت بگم 

اما هر کسی باید با توجه به هیکلش بپوشه