2777
2789

و من كه ى پسر هفده هجده ساله دارم و ى دختر يازده ساله 

بهتون ميگم فكر نكنيد بچه ها بررگ شن راحت ميشين

اون موقعى كه كوچيك بودن ى جور درگير بوديم الان ى جور ديگه

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هیچوقت واقعا شیرینه 

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...

دیربچه اوردم ولی الان خیلی راضی ام شیرینی خونمونه دخترم الان یکسالشه همشم به دومی فکرمیکنم ولی قبل بچه همش میگفتم یکی بیارم کافیه

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید                                        

اگربچه اول دخترداریدبزاریدبشه ۱۰..۱۲ساله بعدیکی بیارید همه کاراتونومیکنه ..من این کاروکردم دخترم ۱۲سالشه الان یه پسر۳ماهه دارم تقریبا ۹۰ددصد نگهداری وکارای بچه بادخترمه😁😁

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊
و من كه ى پسر هفده هجده ساله دارم و ى دختر يازده ساله بهتون ميگم فكر نكنيد بچه ها بررگ شن راحت ميشين ...

آره دقیقا بچه ها که بزرگ میشن مشکلاتشونم باهاشون بزرگ میشه

💙دخترک خوشکلم یک عدد نوزادنارس بود که باوزن یک کیلو، هفته۲۸ دنیااومد معجزه زندگیمه💙😇❤🙏❤️چشمهای تو👀آن کافه ی دنجی است،که قهوه هایش حرف ندارد❤️
اگربچه اول دخترداریدبزاریدبشه ۱۰..۱۲ساله بعدیکی بیارید همه کاراتونومیکنه ..من این کاروکردم دخترم ۱۲س ...

وا طفلی گناه داره این چه کاریه

💙دخترک خوشکلم یک عدد نوزادنارس بود که باوزن یک کیلو، هفته۲۸ دنیااومد معجزه زندگیمه💙😇❤🙏❤️چشمهای تو👀آن کافه ی دنجی است،که قهوه هایش حرف ندارد❤️
وا طفلی گناه داره این چه کاریه

چی وگناه داره 😑😑😑اصلا نمیزاره من دست بزنم به بچه میگه مال خودمه من بایدکاراشو بکنم 

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊

با اینکه مامانم با سختی مارو بزرگ کرد و هنوزم داره سختی میکشه و پدرش رو به انحای مختلف درمیاریم 

هر وقت ازش تو اوج عصبانیت میپرسم دوست داشتی بچه نداشتی یا مارو نداشتی با قاطعیت میگه نه ! 

خلاصه مادری حس عجیبیه ...! آدم تحمل خودشو نداره ولی برای بچه اش جون میده

اگربچه اول دخترداریدبزاریدبشه ۱۰..۱۲ساله بعدیکی بیارید همه کاراتونومیکنه ..من این کاروکردم دخترم ۱۲س ...

منم 10ساله بودم برادرم دنیااومد همه کاراشومیکردم تا برادرم دوساله شد خواهرم دنیااومد مامانم همیشه میگه نفهمیدم این دوتاچطوربزرگ شدن چون همش کمکش بودم همه جوره ولی خب اختلاف سنیمون زیاده و اونجورکه باید باهم صمیمی نیستیم من تویه دوران دیگم و اوناهنوزبچن تابهم برسیم خیلی طول میکشه ولی درکل رابطه ام باخواهربرادرم خیلی خوبه

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید