2777
2789

فکر کنم من استثنای خلقتم. مادر بزرگ پدریم بشدت نامهربون ولی عمه ام بشدت دلرحم و مهربون. و عمه ام را همیشه بیشتر خاله ام دوست داشتم

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی

من خاله ندارم شش تا عمه دارم همشون مهربونننن

لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من همون عمه خوبه ام😄 البته اینکه خاله ندارن هم بی تاثیر نیست

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
چه قشنگیکم از ویژگی های عمه ات بگو

من بچه بودم همش خونه اونا بودم البته زن دایی ام میشد ولی کلا مهربون بود. هر چی برای بچه های خودش میخرید برا منم میخرید مسافرت میرفت سوغاتی عین بچه های خودش برام میورد. برعکس خاله ام کلی گولم میزد فلان چیز را برات خریدم ولی بعدها مشخص میشد اونا را میداد به بچه اشناشون یاد ندارم خاله خدا بیامرزم یکبار عیدی بهم داده باشه. ولی عمه ام عیدی، سوغاتی همه چی براه بود. خصلت های بدم داشت ولی برای دوران بچگی من خیلی خاطرات خوبی ازش دارم. الان بی معرفتم چندساله ندیدمش. میخام یک عالمه چیز بخرم برم دیدنش

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی

من ۸تاخاله دارم ۳تاشون نانتی هستن والا هیچ فرقی با عمه ندارن.خودمم عمه هستم احتملا اونم منو دوست نداره ولی خب یه خواهر زاده دارم ایشالا اون خیره😁

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
چه قشنگیکم از ویژگی های عمه ات بگو

و اینکه روراست بود بر عکس خاله ام. الانم بری خونه اش با اینکه دستش تنگه همیشه ی چیزی همراه ادم میکنه بنده خدا. هر چی تو خونه اش باشه.

من که خاله ندارم یه عمه هم دارم عامل شر و فساد

صمُ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))                  خدا همیشه با منه.                                                         تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید