2777
2789

سلام

اون آدم بگه دوست ندارم کسی رلمو ببینه حتی به خنده هم بگه میترسم باهاش دوست بشین و بعد بگه شوخی کردم

ولی بقیه دخترا رو باهاش آشنا کنه فقط شما رو آشنا نکنه

شما هم تا حالا دوس پسر نداشتی و ولی اونا حداقل با چندین نفر بودن

اون آدم از نزدیکانت باشه 

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

هیچی منم میخندم میگم مردم بعد ده سال زندگی و دوتا بچه بهم خیانت میکنن و طلاق میگیرن تو رو چرا جو گرفته فکر کردی خبریه 

حالا بذار بگیردت اون موقع🤪 

منو ازش قایم کردی بقیه دخترا رو میخوای چیکار کنی😁 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید فک میکنه حسودی میکنی و میدزدیش

آخه وقتی خودم رل نمیزنم چرا باید اینکارو باهاش کنم؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
هیچی منم میخندم میگم مردم بعد ده سال زندگی و دوتا بچه بهم خیانت میکنن و طلاق میگیرن تو رو چرا جو گرف ...

میگم بقیه دخترای خانواده رو آورده جلوی دوس پسرش به جز من

شاید میترسه انتخابش رو قضاوت کنین

ن اون اصلا اجازه قضاوت به کسی نمیده 

شاید فک میکنه حسودی میکنی و میدزدیش

بعدشم پسر دیگه تو خیابون نیست بیام اینو بدزدم؟کمبود پسر اومده؟

میگم بقیه دخترای خانواده رو آورده جلوی دوس پسرش به جز من

جهنم ، بیخیال باش 

حالا انگار چه تحفه ای هست 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊