2777
2789
عنوان

خانمای متاهل بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 95 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب دیگه واقغا باید شل کنی لهجه چون زشته و انگار داری چوسی میای بخشیدا شوخیه

با دوستام محیط کار و بقیه جاهام فارسی ام . خب خودمم میخوام شل کنم دوست عزیز. روششو پرسیدم

اینکه یهو برم از فارسی با لهجه حرف بزنم ضایع نیستش؟ چون عمه هاش ادمو دست میندازن . اولشم که فارسی حر ...

به نظرم فارسی ادامه بده

بیخودی برای خودت حاشیه درست نکن عزیزم

چون به هرحال قضاوت میشوید توسط فامیل

ممکنه عکس العمل هایی دریافت کنید که روی روابط خانوادگی شما اثر بذاره

مگر براتون سخته که فارسی ادامه بدید ؟؟؟

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

اهان یعنی کم کم شروع کنم . بعد دیگه کلا شیرازی . اره؟ طی چند جلسه اینکارو انجام بدم خانم مشاور

اره کم کم

ولی بنظرم باز دوتاش قاطی تا اخر بهتره 

مثلا دختر عموم دوسوم کلماتش فارسیه یک سوم با لهجه خوشم میاد اینجوری 

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

به نظرم فارسی ادامه بدهبیخودی برای خودت حاشیه درست نکن عزیزمچون به هرحال قضاوت میشوید توسط فامیلممکن ...

برام سخت که نیست . دوتا چیز هست تو کل فامیلشون فقط من فارسی حرف میزنم دوما نگران اینم که فامیل ها دور هم جمع بشن یه موقع. من میمونم این وسط . بعدم این که شوهرم میگه با لهجه خیلی صدات قشنگتره

حرف که میزنم کدومشو بزنم؟🤣

به نظرم گاهی تکه کلام های بانمک رو استفاده کنید

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

قربونت لهجه مونو دوس ندارم کاش مام از اول تو خونه فارسی میحرفیدیم

چرااا من که دوست دارم البته منم مادرم تو خونه فارسی باهام حرف میزد ولی من لهجه خودمو تا فامیل جز محیط کار اونم بخاطر شرایط ایجاب شده حفظ کردم . الان میگم کاش همه جا همون لهجه داشتم 

برام سخت که نیست . دوتا چیز هست تو کل فامیلشون فقط من فارسی حرف میزنم دوما نگران اینم که فامیل ها دو ...

می دونید باید باهوش باشی و زیرکانه از بعضی جملات یا کلماتی که بار شیرین داره استفاده کنید

یه خانم بازیگر هست که کارگردانی هم میکنه و لهجه شیرازی داره

گاهی که می‌خواد لوندی کنه یا لوس بشه از لهجه شیرازی وسط صحبت هاش استفاده میکنه

خیلی شیرینه 

با دوستام محیط کار و بقیه جاهام فارسی ام . خب خودمم میخوام شل کنم دوست عزیز. روششو پرسیدم

ولی بنظرم اونا دیگه فکرا و قضاوتاشونو کردن الان یدفه تغیر رویه بدی دوباره دقت میکنن و میگن دیدی اشتباه کردی بنظرم بازم خیلی لهجه نزن خیلی کم بگو ونم بخاطر شماس ک راحت تر باشین

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

چرااا من که دوست دارم البته منم مادرم تو خونه فارسی باهام حرف میزد ولی من لهجه خودمو تا فامیل جز محی ...

دیگه دوس ندارم 

الان مام همه با لهجه ایم تو خونواده شوهرم ولی جاریم کلا فارسیه با اینکه همشهریم هممون  

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

می دونید باید باهوش باشی و زیرکانه از بعضی جملات یا کلماتی که بار شیرین داره استفاده کنیدیه خانم باز ...

درست میگی 👍یبار میگم بیخیال هر چی میخوان بگن مهم اینکه خودم راحت باشد باز یدفه استرس میگیرم .