2777
2789
عنوان

خانمای متاهل بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 95 پست
نمیشه که🤣🤣

خودت بخوای میشه 

ما با بچه هامون فارسی میحرفیم با همدیگه با لهجه 🤦‍♀️🤷‍♀️

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا حدودی ... تقریبا مثل همون یزدی و فارسی

وقتی فرق انچنانی نداره خو دیگه مهم نیس 

هر کدومو خواستی استفاده کن 

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

اگه یه موقع زایمان کردم و فامیل شوهر و فامیل خودم باهم رسیدن چی؟ یا یه موقع مهمونی چیزی شد دور هم؟

من ک باخانواده و فامیل خودمونم فارسیم بااین ک همه مثلا ی لهجه ان چ برسه فامیل شوهر فارسی راحت ترم البته من 10 سالی ایران نبودم 

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

من ک باخانواده و فامیل خودمونم فارسیم بااین ک همه مثلا ی لهجه ان چ برسه فامیل شوهر فارسی راحت ترم ال ...

اره درسته ولی من با فامیل و خونواده خودم با همون لهجه ای ام که از بچگی بودم.  

اره درسته ولی من با فامیل و خونواده خودم با همون لهجه ای ام که از بچگی بودم.

خب دیگه واقغا باید شل کنی  لهجه چون زشته و انگار داری چوسی میای بخشیدا شوخیه  

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن