2777
2789
عنوان

خانمای متاهل بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 95 پست
افرین منم نشخوار فکریم زیاده ولی خب خیلی دوست دارم خود واقعیم و با لهجه صحبت کنم نمیدونم چجور شروعش ...

اگه دوست داری که هیچی

کار ساختیم نیست

از چند تا کلمه شروع کن...زیاد زمان نمیبره 

عادت های اتمی و اثر مرکب
سعی کن اول توی شوخی هات از لهجه استفاده کنی انگار که میخوای بامزه تر حرف بزنی اون لحظاتیا اگه بچه دا ...

اینو دوست داشتم نه بچه ندارم ولی خودم تو این فکر بودم حامله که شدم بگم دوست دارم بچم اینجور حرف بزنه🤣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با هر زبانی که راحت تری صحبت کن

ضایع و غیر ضایع نداره 

تازه خیلی هم زیباست لهجتون

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

اگه بتونین کمکم کنین مشکل بزرگی رو رفع کردم . شاید مسخره بنظر بیاد ولی خیلی وقته ذهنمو درگیر کرده

تو پیش شوهرت فقط با لهجه صحبت کن چه لزومی داره پیش اونا با لهجه باشی

با هر زبانی که راحت تری صحبت کنضایع و غیر ضایع نداره تازه خیلی هم زیباست لهجتون

خودمم که با لهجه راحتترم چون به خود واقعیم نزدیکتره . نمیدونم چجوری ۴ سال طول کشید🤣🤣چ غلطی بکنم نمیدونم . یهو برم یزدی خیلی ضابعه

اول اینکه اگر آدم های فهمیده ای باشن مسخره نمیکنن

دوم اینکه اگر خیلی دوست داری اول جلوی یه جمع کوچیک از فامیل شوهر با شوهر خودت شروع کن با همون لهجه ای که میخوای حرف بزن

اگر خوب برخورد کردن و تحویل گرفتن ادامه بده

اینو دوست داشتم نه بچه ندارم ولی خودم تو این فکر بودم حامله که شدم بگم دوست دارم بچم اینجور حرف بزنه ...

آره همین کارو بکن 

من بچه بودم دوست داشتم به مامان بابام مثل کارتون ها بگم پدر و مادر

بعد روم نمیشد بگم

میگفتم کاش میشد برم خارج از کشور بعد که برگشتم یهو شروع کنم اینطوری حرف زدن. 

تاپیکت منو یاد اون موقعام انداخت😄

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
یاد استاد افتخاری افتادم.همیشه برام جالبه ایشون تا این حد غلیظ اصفهانی حرف می زنه بعد موقع آواز چه ج ...

واقعا؟

من اصلا توی وادی موسیقی سنتی نیستم و صحبت کردن عادی ایشون رو ندیدم

ولی مهارت کنترل لهجه خیلی جالبه

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

واقعا؟من اصلا توی وادی موسیقی سنتی نیستم و صحبت کردن عادی ایشون رو ندیدمولی مهارت کنترل لهجه خیلی جا ...

بیا پیش خودم🤣۳۶۰ درجه فرق داره . ولی خودم با لهجه رو میپسندم

بیا پیش خودم🤣۳۶۰ درجه فرق داره . ولی خودم با لهجه رو میپسندم

😅😅😅😅😅

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

خودمم که با لهجه راحتترم چون به خود واقعیم نزدیکتره . نمیدونم چجوری ۴ سال طول کشید🤣🤣چ غلطی بکنم نم ...

اوو چه لهجه شیرینی هم دارید

آروم آروم شروع کن ، مثلا به شوخی با لهجه جوابشونو بده

بعد دیگه عادت میکنن

ما هم یک عروس اصفهانی داریم که همیشه با لهجه خودش حرف میزنم بدون هیچ نگرانی و خجالتی

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎