2777
2789
عنوان

خانما از افق کورش گوشت خریدید تا حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 76 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گوشتُ از قصابیِ معتبر بگیر گرونتر میدن ولی مطمئن هستن این تجربه منِ فکر نکن از افق کوروش گرفتی مطمئنِ معلوم نیست گوشت مالِ کِی هست این خدانشناسا تاریخُ عوض میکنن باز قالب میکنن به مردم یا شایدم پیر بوده گوسفندِ که دیرپزِ

خانومایی که قصد کاشت ابرو دارین با ما تماس بگیرین ، بهترین مشاوره برای کاشت مو و ابرو ۰۹۳۰۸۰۲۲۴۲۷ آذر 👑 یکتام 👈  👑دنیام 👉
اره چقد نامردن حداقل روش بنویسن یخ زده س آدم نخره

آنقدر تعریف کردن من گرفتم 

یک بار پختم همسرم قشنگ متوجه شد گوشتش فرق داره 

سفت و بد بو بود . 

دروغ هم میگن یخ زده نیست

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

از بس بقیه هی تعریف کردن و گفتن گوشت گرمه و... من یبار بزور شوهرمو فرستادم گرفتظاهرش بسیار تمیز و خو ...

اره منم دیدم یسری میگیرن گفتم امتحان کنم 

همونه پس ارزون تره

باید روش بنویسن یه مشکلی داره

افق کوروش چرخ کرده هاش که اصلا بدرد نمیخوره نمدونم چرا یجوری سفید میشه موقع هم زدن  انگار مرغه😐موقع پختنم سفت میشه عجیب مزه هم نداره یسری گوشت گوسفندی گرفته بود خوب بود من چرخکرده خودم تو خونه درست میکنم بیرونیا حس میکنم خیلی اشغال میزنن داخلش

من چرخیامُ از جای معتبر میگیرم که خیالم راحت باشه ولی گوشت خورشتی از جانبو از این تنظیم بازار گرفتم خیلی خوب بود خداییش ۳ کیلو همون موقع گرفتم عالی و زودپز و بی بو

خانومایی که قصد کاشت ابرو دارین با ما تماس بگیرین ، بهترین مشاوره برای کاشت مو و ابرو ۰۹۳۰۸۰۲۲۴۲۷ آذر 👑 یکتام 👈  👑دنیام 👉
به طور کلی جنس درجه یک تو فروشگاه های هفت، جانبو و افق کوروش پیدا نمیکنی چه گوشت چه چیزای دیگه

چه چیزای دیگه ای غیر از گوشت خوب نیستن تو این فروشگاهها؟ما خرید خونمون از کوروش.ولی گوشت و اینا نمیگیریم ازش.