این دختر بشدت حسود و تفرقه انداز و بدجنسه . از اوناست که خودش هرچی دلش بخاد میگه اما تو حق نداری حتی جوابشو بدی . اگرم از صدتا حرف ، یکیشو جواب دادی ، میره داداشمو پر میکنه که فلانی فلان حرفو زده ! دیگه نمیگه خودش چه تیکه هایی بار ما کرده که ما جواب دادیم. بعد میره خواهراشم به دروغ پر میکنه و اونام علیه ما دشمنی میکنن و عین شمر نگاه میکنن و رفتار میکنن . فوق العاده حسود و دوبهم زن هست . شعارشم اینه که فقط مادرشوهرو پدرشوهر . خواهرشوهرا و بردارشوهرا هیچکاره ان. فکر کن به مامان بابامون سر میزنه و زنگ میزنه اما پنج سااااله ازدواج کرده حتی یکبااااار به ماها زنگ نزده . بعد منی که خواهرشوهرشم مرتب بهش زنگ میزدم . خداشاهده نزدیک ده بار شام مفصل پختم و دعوتشون کردم اما فقط یکباررررر مارو شام دعوت کرد . دیگه اخراش همسرم ناراحت شده بود و میگفت اینا چرا اینجورین ؟ فقط برا خوردن اماده ان انگار .
منم دیدم حق با اونه دیگه دعوتشون نکردم اونام دیگه نیومدن!!!
چندشب پیش مامان بزرگش فوت شده بود با خانواده بلند شدیم رفتیم خونشون برای عرض تسلیت ( ما بدلایلی دیر رفتیم جهت عرض تسلیت و هیچکس جز خودشون خونه نبود)
خواهرش به پسر دوساله ی من نگاهم نکرد !! پسرم هی میگفت اب اب ، خودشو زده بود به اون راه که یعنی من نمیشنوم و من خودم بلند میشدم میرفتم برا پسرم اب میاوردم . انقدر ناراحت شدم که تایک هفته درست نمیخابیدم. اخه ادم با بچه دوساله هم دشمنی میگنه؟!؟! قسم خوردم هم قید برادرمو بزنم هم زنش و هم خانواده زنشو . به برادرمم پیام دادم و گله رفتاراشونو کردم اما جوابمو نداد ! از ته دلم عروسایی که باعث جدایی و نفاق بین خانواده میشن رو نفرین کردم . انیدوارم خدا خودش تقاص رفتاراشونو پس بده