2777
2789
عنوان

زوری میگفت چای بخور

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 68 پست
مرسی فداتشم انشالله هرچی ازخدا میخوای بهت بده همین الان بزرگترین آرزوتو برآورده کنه با نی نی تودلیم ...

وای مرسی عزیزم چه دعای قشنگی کردی برام ان شاءلله برای خودتم بهترینها پیش بیاد بهترینها

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کلا تو حاملگی ترش کردن طبیعیه... ما هم بعد غذا چای میخوریم. والا من جایی مهمونی برم باردار هم باشم ...

خوب خیلی نزدیکه 

نسبتشو نگفتم نریزن سرم😁

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

چون شاید خودش ماهش کمتره..هنوز سنگین نشده و معده اش آتیش نیست

شاید

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

چ منظوری بابابنده خدا راس گفته چایی میخوردی اگه قصد دعا و چیزیم داشت که صد در صد خرافاته تو همون غذا ...

چ میدونم شایدم من حساس شدم

کلا اگر معدت ترش میکنه سبزی و نوشابه اسید رو چند برابر میکنه نخور

آبم میخورم معده ام آتیشه