2777
2789
یه راه دیگه هم هست به افکار و عقاید و رفتارتون بیشتر توجه کنید نکات منفیش رو که برای هر کسی خوشایند ...

اون ازدواجی ک بری کلاس و اموزش ببینی و رو خودت کار کنی. ویرایش کنی .مبادا خطا کنی.  اون دیگه پادگانه . همون مجردی بهتره . به یکی هم مجبور نیستی متعهد باشی

چی بگم خوب پس حسابی بگردید یکی رو که تا این حد دوستتون داشت پیدا کنید والا هر ادمی تحمل هر سختی رو ن ...

والا نیازی نیست بگردم . وقتی مبینم با خیلی  داغونتر از من ازدواج کردن.  از،همین تاپیکا میبینم . 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کی میگه حالا بمونه؟ پس رابطه ازاد برا چیه؟ بعدشم اینقد دختره. ک میری سراغ یکی دیگه. تهشم کسی نبود می ...

زندگی شخصی که شما میخواید داشته باشید فقط به خودتون مربوط هست اینکه برید تو روابط آزاد یا چی 

جذب؟ طرف باید سرش ب تنش بیرزه ک بیای طررفو جذب کنی. من ک تو هر رابطه ای رفتم دختره معمولی بوده. چیز ...

من گفتم‌فیلم بازی کنید 

گفتم خواسته ها و عقاید طرف مقابل رو هم درک کنید و بهش احترام بزارید 

بعدا خودتون چه اپشن هایی دارید که از دخترها انقدر توقع دارید دخترها هم میگن باید پسر سرش به تنش بیرزه که وایسم 

راستش با این تفکراتی  که داری ناچار به روابط ازاد بدون حس و احترام و علاقه و لحظه ای هستید 

چون زندگی مشترک یعنی دوست داشتن طرف مقابل و احترام به خواسته هاش و قبول ضعف هاش جز این باشه محکوم به شکسته 

بله اوف میشه روانش به هم میریزهبعدم پدر و مادر آدم بچه بد دنیا هم که باشه هر کاری ام بکنه بازم دوسش ...

خوب بشه . رابطه ازاد رو در مجردی برا چی گذاشتن؟ 

تو ازدواج ک نپختن. 

اون ازدواجی ک بری کلاس و اموزش ببینی و رو خودت کار کنی. ویرایش کنی .مبادا خطا کنی. اون دیگه پادگانه ...

افرین بهتون که به این درک رسیدید کاش بقیه هم همین طور فکر میکردن و میفهمیدن که نمیتونن از خودشون بگذرن و فقط خودشونن که مهمن و وارد زندگی نمیشدن و خودشون و طرف مقابلشون و چندتا بچه و خانواده رو درگیر خودخواهی و احساسات لحظه ای خودشون نمیکردن 

من گفتم‌فیلم بازی کنید گفتم خواسته ها و عقاید طرف مقابل رو هم درک کنید و بهش احترام بزارید بعدا خودت ...

تو به روابط،ازاد میگی دوست داشتن موقت . ولی نمیدونی ک همین ازدواج هم دوست داشتن دو طرفس و ی مو بنده.  احترام نذاری خطا کنی. مشقاتو ننویسی . این دیگه دوست داشتن نیست معامله هست. 

پسری ک خوش اخلاق باشه رو همه دوس دارن . دخترا خیلی خوشبحالشون میشه اینجوری . 

افرین بهتون که به این درک رسیدید کاش بقیه هم همین طور فکر میکردن و میفهمیدن که نمیتونن از خودشون بگذ ...

اصن خودخواهس نیست . صرفا چون خانمای اینجا هی دم از عشق میزنن و کتک خوردن و خیانت شوهرشونو میببخشن . برام سوال پیش اومد . 

افرین بهتون که به این درک رسیدید کاش بقیه هم همین طور فکر میکردن و میفهمیدن که نمیتونن از خودشون بگذ ...

نه والا من اگه طرف متعهد باشه بهش متعهدم. ولی خودم اینجوریم طرف مقابل هم مث من باشه میپذیرمش و باش کنار میام . پس خودخواهی نیست . 

تو فک کردی دخترا مریم مقدسن؟

این ک بگی دخترا هر چی دلش خواست بگه هر کاری دلش خواست بکنه . حتی خیانت.  طرف مقابل هیچی نگه . 

این ک دختر خودش پر از طرحواره و مشکلات عقده و کمبوده و از طرف شخصیت یوزارسیف ..قیافه بردپیت و پول ایلان ماسک بخواد این خودخواهیه. 

زندگی شخصی که شما میخواید داشته باشید فقط به خودتون مربوط هست اینکه برید تو روابط آزاد یا چی

نه اینو گفتم ک بفهمی واس چی امار ازدواج کم شده.  منطقی بعت ثابت کردم

من گفتم‌فیلم بازی کنید گفتم خواسته ها و عقاید طرف مقابل رو هم درک کنید و بهش احترام بزارید بعدا خودت ...

قبول ضعفاشو خوب اومدی!!! پس قبول داری ک طرف باید ضعفای من کنار بیاد . .خخ . انقد تعصبی نظر میدی. ک تو نظراتتونم سوتی میدید. 

والا نیازی نیست بگردم . وقتی مبینم با خیلی داغونتر از من ازدواج کردن. از،همین تاپیکا میبینم .

خوب امار تاپیک های خیانت و طلاق رو هم ببینید 

این همه طلاق نتیجه ی تفکرات غلط در مورد ازدواجه 

این فکرها که  چون گرفتمش هر بلایی سرش بیارم باید بمونه چون منو گرفته پس محکوم به تحمل هر چیزیه 

وقتی نمیخواید واقهیت رو قبول کنید .حساب شده حرف بزنید تا سوتی ندید. 

خوب امار تاپیک های خیانت و طلاق رو هم ببینید این همه طلاق نتیجه ی تفکرات غلط در مورد ازدواجه این فکر ...

پس یجوری حرف نزن ک تمام مردای اینجا یوزارسیفن و فقط من فکرم مشکل داره