البته برای رشته های مهندسی و اونایی آزمایشگاهی و کار عملی دارند باز بیشتره مثلا دانشگاه ما هم علوم ورزشی داره که این ترم خواهر یکی از دوستام داره میخونه ترم اوله ۹ میلیونه باز هر سال بیشترم میشه اگه با شهریه مشکل داری میتونی بری پیام نور منم برا همین پیام نور میگفتم اگه برم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اره و بین اینا موندمحسابداری مدیریت مالی مدیریت بازرگانی مدیریت بیمه علوم ورزشی عکاسی مهندسی کامپیو ...
مهندسی کامپیوتر و حقوق خیلی خوبه ، برا علوم تربیتی ببین عزیزم شما نهایتا با لیسانس میخوای آزمون آموزش و پرورش بدی دیگه درسته ؟ خب با لیسانس حقوق هم میتونی اون آزمون بدی ضمن اینکه آزمون وکالت و قوه قضائیه و بانک و ... اینارم میتونی بدی با حقوق، یعنی موقعیت ها و شانس بیشتری داری ،