همه جور دوستی دارم.از هرطیف اخلاقی.باهمشونم کنار میام.ولی نمیتونم هیچ دو نفری ازشون رو کنار هم بیارم چون قطب مخالف همن
یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترینباش!♣️♠️
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
مث خودشون رفتارمیکنم.خود واقعیمم دروغ نمیگم نمیپیچونم چاپلوسی نمیکنم و اونا این اخلاقمو دوس دارن.توی برخورد ی ادم سرد و خشک ام بعدش ک اشنامیشن دوسم دارن.باهرکسی هم صمیمی نمیشم.دلیل اینی هم ک نمیتونم کنارهم بیارمشون چون اخلاقاشون فرق داره ممکن بحث کنن یا حس مالکیت دارن روم مثلا ی بار یکیشون داشت با موهام ور رف یکیشون گف ب موهاش دس نزن خوشش نمیاد بعد همینطو یکی ب دو میکردن
یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترینباش!♣️♠️
حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه
چقدر خوب من تا حالا نتونستم با کسی دوست بشم یعنی با آدما حرف میزنم ولی این دوستی هیچوقت ادامه نداره ...
بستگی ب طرف مقابلت داره.من ادم رفیق بازی هستم ینی تا ی بنده خدا نگفت بود خودم متوجه نشدبودم ک اینطورم.منم هفتادی ام از اول تا حالا کلی دوست داشتم ک ی عده صمیمی بودن ولی همشونو ول کردم الان دوستام نهایتا پنج تاباشن باقی فقط ادمایی هستن ک میشناسم.خودمم دیگ دوس ندارم باشخص جدیدی دوس شم