2777
2789

ب نظرم عادی نیس 

آخه هرشب نصف شب دستشویی دارم مجبورم پاشم برم 

نمیزاره بخوابم 

آب هم نمی‌خورم قبل خواب 

ولی هرشب یه بار نصف شب باید برم دستشویی

میشه برا خونه🏡دارشدنم صلوات بفرسی دمت گرم رفیق❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قبل خواب ساقه طلایی بخور

خوبه ؟؟

همسر من خدا نکنه یه استکان چای بخوره ده بار بلند میشه خواب میگه زهرم میشه ...

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بلهو این برای بدن خوبهباعث میشه پاشید و تکون بخورید یه جا خوندم مانع از سکته میشه

آدم اذیت میشه تو اوج خواب دستشوییش بگیره اونم با فشار زیاد

میشه برا خونه🏡دارشدنم صلوات بفرسی دمت گرم رفیق❤️
آدم اذیت میشه تو اوج خواب دستشوییش بگیره اونم با فشار زیاد

عوضش برات خوبه

یکی از علتهای نماز صبح که خدا اونوقت صبح قرار داده همینه که مانع از سکته میشه

چون بیشتر سکته ها صبح اتفاق میوفته

خوبه ؟؟همسر من خدا نکنه یه استکان چای بخوره ده بار بلند میشه خواب میگه زهرم میشه ...

😂😂😂😂😂

شوخی میکنم بابا 🤣🤣

آخه ساقه طلایی اینقدر خشکه ، بخوری کل آب بدن تو خشک میکنه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
😂😂😂😂😂شوخی میکنم بابا 🤣🤣آخه ساقه طلایی اینقدر خشکه ، بخوری کل آب بدن تو خشک میکنه

مرسی واقعا 🤣🤣🤣🤣

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫