2777
2789

اصن افکارم دست خودم نیس خیلی خیلی حال روحی بدی دارم قبلا راحت ارتباط میگرفتم دوست پیدا میکردم الان حوصله ی هیچکیو ندارم حتی اکسمم ک انقد دوسش داشتم برگشته دیگ نمیتونم مث قبل حس خوبی داتشه باشم بهش حالم خیلی خیلی بده این قرصام تا وقتی میخوری بهتری قطع کنی میشی همون نمیدونم چیکار کنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یه مدت روانی شدم قرصای ضدافسردگی و اعصاب آرامبخش خوردم الان خوب شدم حتی دوقطبی هم شده بودم بنظرم اومم رفع شد شاید کاملللا خوب نشدم اما خداروشکر مثل قبل نیستم

ولی همه افکارت به خودت بستگی داره فکر نکن با حال بدیت چیزی درست میشه خودت حالتو خوب کن نمیدونم شاغلی چی هستی ولی تو خونه نمون من تو خونه موندن ازارم میده خونه فقط جای غذا و خواب هست برو بیرون تو جامعه باش من مجبورم برا کنکور تو اتاق باشم همش و این داره اثر بد روم میزاره

من گاهی نصف الپروزولام نیم میخوردم من به شدت استرسی ام یعنی الان که نشستم تپش قلب و اضطراب دارم وقتی الپروزولام رو میخوردم خوابم خیلی عمیق و طولانی میشد توی خواب اپنه داشتم یعنی انقدر خوابم عمیق میشد که قطع تنفس داشتم و بیدار میشدم دیگه حتی هفته ای نصف الپروزولام هم نمیخورم 

رفتم عطاری گل گاو زبون و سنبل الطیب و به لیمو گرفتم گل گاو زبون با سنبل الطیب رو دم میکنم یک ساعت قبل از خواب میخورم به لیمو هم با دارچین دم میکنم در طول روز میخورم باور کن اضطراب و تنشهای عصبیه من از ۱۰۰ شده ۲۰ خییلی کم شده حتما امتحان کن نفسهای عمیق پی در پی بکش با خدا حرف بزن ورزش کن مخصوصا پیاده روی کن من دیگه قرص اعصاب نمیخورم اعتیاد اوره زود پیر میشی و هزار عوارض دیگه داره

من گاهی نصف الپروزولام نیم میخوردم من به شدت استرسی ام یعنی الان که نشستم تپش قلب و اضطراب دارم وقتی ...

خیلی ممنون

بابونه و زعفرونم خوبه ولی خب ب اندازه ی قرص اعصاب فک نکنم موثر باشن