2777
2789

ماه رمضونه شله زردم میشه درست کنی و کوفته بقیشم بخورید دمی بره 

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برنج نیم دونه خیلی خوشمزه هست من برای مصرف خودمون نیم دونه دمی میکنم همیشه بسیار خوش طعم و لذید هست ...

طرز تهیه شیر برنج رو میشه بدین بهم میخوام برای اولین بار درست کنم 🙈

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

چه جالب خدا خیرتون بده

فداتشم 

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁
مرسی پس استفاده میکنم

استارتر اگر شمالی هستش

این مدلی بپز دون دون میشه. حدود یک بند انگشت اب و مقداری نمک و روغن بریز یک کم که جوشید و هنوز اب داره زیرش را کم کن و بزار دم بکشه. خیلی خوب میشه. من هیچوقت برنج ابکش نمیکنم ولی پخت را بهتر از ابکش در میارم

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی

جانمممم ،ببین برنج نیم دونه رو بزار با آب یه عالمه بپزه و نرم نرم نرم بشه اگه برنج سالم استفاده می‌کنی با گوشت کوب لهش کن قشنگ وقتی برنج پخت بهش شکر رو اضافه کن حالا هرچقدر دوست داری شیرین یکی دو دقیقه که شکر حل شد شیر رو اضافه کن من واسع دو‌پیمانه یا سه پیمانه برنج یک کیلو شیر میریزم بعد داخلش وانیل و هل یا چوب دارچین بنداز شیر رو که ریختی باید بزاری جا بیفته قشنگ عزیزم بعد بریز توی ظرف بعد که خنک شد بزار توی یخچال سرد بشه بعد بخورید نوش جونتون

اگه تعدادتون کم هست یه پیمانه برنج کافیه با نیم کیلو شیر چون زیاد میشه 

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁
جانمممم ،ببین برنج نیم دونه رو بزار با آب یه عالمه بپزه و نرم نرم نرم بشه اگه برنج سالم استفاده می‌ک ...

مرسی قشنگم از لطفتون 😍♥️

سه نفر هستیم 

و برنج محصول زمین خودمون های نیم دونه ☺️

شیر هم همسرم از خونه مادرشون آوردن محلی هست ببینم چطور میشه ☺️

دست شما درد نکنه 

درست میکنم برای وعده ناهار چون سرماخورده هستیم ☺️

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

من اینجوری میپزم 

برنج رو از قبل خیس می کنم و با ۴ برابر آب میذارم کامل بپزه اگه از اول همش نزنی تا اخر نمیچسبه اما اگه هم بزنی می چسبه به ته دیگ. وقتی کاملپخت شیر رو داغ میکنی و مقدار خیلی کم نمک و مقدار لازم زنجبیل میریزی توش و و اضافه میکنی به برنج و هم میزنی تا جا بیفته. وقتی خنک شد سفت تر میشه. بعضیا شیربزنج رو با نمک زیاد درست می کنن و مخصوص مریض. اما ما نمک کم میزنیم و با شکر یا مربا یا شیره انگور میخوریم خیلی خوبه

من اینجوری میپزم برنج رو از قبل خیس می کنم و با ۴ برابر آب میذارم کامل بپزه اگه از اول همش نزنی تا ا ...

مرسی عزیزدلم که تایپ کردی برام پس زنجبیل هم توش میریزم یکم پودرش رو دارم ☺️

نه من با شکر دوس دارم نمک مزه نمی‌ده بهم ممنونم قشنگم 

جانمممم ،ببین برنج نیم دونه رو بزار با آب یه عالمه بپزه و نرم نرم نرم بشه اگه برنج سالم استفاده می‌ک ...

عه چه جالب شما شکر رو بهش اضافه می کنید؟ ما وقتی پخت و خنک شد مربا یا عسل یا شیره اضافه می کنیم