2777
2789

یکسال باهمیم تمام این یکسال جنگ دعوا داشتیم سر مسائل کاری چون همکار با گروه شغلی یکسانیم همش دعوا داریم برا کار ولی تا چند روز میگذره باز همه چی یادمون میره باهم خوب میشیم

چند بار من ازش بریدم و دوباره برگشتم چند بار اون بریده و برگشته از اولم قصدمون ازدواج بود عشق اولش بودم خانوادش مخالفت کردن پا پس کشید 

یک ماه پیش اومد گفت نمیخوام باهات باشم آسیب میبنیم توام آسیب میبنیی ما رابطمون برا ازدواج بوده نشده به هر دلیل بهتره راهمون جدا شه دنبالم نیا و نمیخوام دیگه باهات بیام تو رابطه

بعد منم گفتم باشه خواسته منم اینه بعدشم چند بار حتی توی پیامای کاری بهش فهموندم اگه بهت پیام میدم فقط بخاطر کاره من اصلا دلم نمیخواد برگردیم به قبل

یه روز تو محیط کار تلفنی سرکار الکیییی با من دعوا کرد بعد شبش یه پیام برا من فرستاد و خواست برگرده

من علارغم میل باطنی خودم قبول کردم چون از طرفی هم دلم لرزیدحالا بعد گذشته ۳ هفته از آشتی دیشب باز سر مسئله کاری دعوامون شد عکس پیامشو میذارم

و واقعا من میخوام به ازدواج با بقیه فکر کنم نمیخوام باهاش باشم ولی نمیدونم اون کامل میگذره یا نه مگه خانوادش مخالفت نکردن پس چرا ول نمیکنه بره

فکر میکنید اگه بخوام ازدواج کنم جلومو میگیره؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی دوران دوستی احترام و محبت نیست ازدواج ديگه وضعیتش مشخصه

من اصلا نمیخوام باهاش ازدواج کنم

فقط میترسم بخوام با کس دیگه ای ازدواج کنم نتونه تحمل کنه و ورداره بیاد خواستگاری بگه منو باید قبول کنی

خب به مرور ارتباط قطع کن بزار سرد بشه یهویی که نمیشه

حالم خوب نیست 

از وقتی که فهمیدم نمیتونم به دستت بیارم حال خوب قبل ندارم 

من آدم ضعیف هستم که دارم الان پیام میدم 

چون پای حرفی که زدم واینسادم

هم ضعیفم که  نتونستم به تو برسم و هم پای تموم کردنم و حرفم.

کاش می‌رفتی خونه

علارغم اینکه من خیلی دل تنگتم ولی تو نیا برا من ضعیف نیا تو نباید آسیب ببینی.من خیلی بهت آسیب زده؛

خیلی صبوری کردی بخاطر من.

تو قوی باش 

آسیب نبین برا من

اینو بعد از دوهفته جدایی که درخواستش از سمت خودش بود فرستدد

خب به مرور ارتباط قطع کن بزار سرد بشه یهویی که نمیشه

حالا بعد از دو هفته دوباره دعوامون شد

بهش بری از زندگیم 

گفت حتما

گفتم پس برو

گفت پس اگه یک هزارم درصد بهت پیام دادم جواب نده