2777
2789
عنوان

دختره بهم گفت خیلی دوست دارم چون

208 بازدید | 7 پست

سلام دوستای نینی سایتی

یه دوستی دارم که کلا یجوریه و حرفای هم جنس گرایانه هم گاها مطرح می‌کنه ‌. من شخصیت جدی دارم و عین جدیتم با دوستای صمیمی ترم فان و شوخ برخورد میکنم . بعد این دختره اومد بهم گفت که خیلی دوست دارم و گفتم چرا اونوقت؟ گفت چون خیلی بامزه ای

این بامزه رفته رو مخم انگار بگه خیلی اسکلی یا همچین چیزی. واسه همین دلم میخواد کلا دیگه باهاشون جدی باشم. چون حس میکنم احترامم هم داره کم میشه .

شما هم همچین وایبی میگیرین ازین حرف ؟ یا من زیادی دارم نشخوار فکری میکنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ن نمیگیرم . بعضیا همش میگن عشقم . حتی ب هم جنس خودشون. تکه کلام شونه. یکی از دوستام البته اینطوره ...

نه این میاد درباره گرایشاتش صحبت می‌کنه و میگه مثلا شمام اینجوری هستین یا نه و حرفای این چنینی

اینا به کنار کلا هی میاد بهم میچسبه تو دانشگاه و صمیمیت زیادی بروز میده که در کل وایب خوبی ازش نمیگیرم 

جدیدا ادما جنبه ی تعریف شنیدن ندارن سریع هوا ورشون میداره.. چه نسل بدرد نخوری

به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم.