2777
2789

بچه ها من دیروز رفته بودم برای اعتکاف ثبت نام کنم بعد خب چادر پوشیدم بلخرع همه چادری بودن اینجوری حس بهتری داشتم بعدم رفتم یجا کمک مربی ام اونجام همه چادری و حجابی آن ولی من ی بعد اینکه از خادمی در آمدم نپوشیدم با روسری رفتم بعد دیروز خیلی طرف تحویلم گرفت خیلی تعریف کرد ازم .... 

از این ور دوستام گفتن تو چرا هر روز یجوری و داستان چیه باز خب مجبور بودم بپوشممم بعد آدم و میبیننن یجوری فکر میکنن یجوری نگاه میکنن 

منم گفتم رفته بودم مسجد برا همون پوشیدم 

ولی باز می‌خوام برم اونجا میگم زشته الان دیروز چادر داشتم الان نداشته باشم ... 

ولی آخه اینجوری ام بپوشم مجبورم دیگه همیشه بپوشم نمیتونمممم 

(:A__•~•__M:)

من ی مدت خوشم میومد و کلا چادری شدم

بعد ازدواجم گذاشتم کنار

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر کس چیزی گفت بگو پوششم رو با جایی که قراره برم انتخاب میکنم.همین.چیز عجیبی نیست.

با حرف ایشون موافقم

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

فقط جایی که دیگه مجبور باشم میپوشم

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!

نه اشکالی نداره اگه دلت میخواد بپوشی بپوش 

من میرم مدرسه پسرم چادر میذارم چون مدرسش فرق می‌کنه ولی دانشگاه میرم نمی‌ذارم و مو یکم میذارم بیرون 

الآنم میخوام برم کمک معلمی میخوام بذارم چادر و شاید کلا از ترم جدید توی دانشگاه هم چادر گذاشتم ب فکر بقیه نباش ببین با چی حالت خوب میشه 

راستی کمکم مربی هستی حقوق میدن بهت ؟ جسارتا چقدر ؟

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

من ی مدت خوشم میومد و کلا چادری شدمبعد ازدواجم گذاشتم کنار

می‌دونی منم اوایل چند روز پوشیدم گذاشتم کنار الان نمی‌خوام بپوشم ولی خب نمی‌خوام حرمت جایی ک میرم و زیر پا بزارم بعد انگار طرف گذاشتم تو رودرواسی آنقدر ازم تعریف کرد ... 

از اون سمتم دوست ندارم مسخره مردم بشم بگن ی روز چادر یروز  بی حجاب 

میشه برای شفای مرضیه دعا کنید ممنونم 🌸

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

فقط جایی که دیگه مجبور باشم میپوشم

من پنج شنبه جمعه ها مجبورم بپوشم ولی اینجوری انگار کل هفته مجبورم بپوشم 😶 نمی‌دونم اینو چیکار کنم 

بعد صاحب اونجا آنقدر ازم تعریف کرد ک موندم تو رودرواسی

می‌دونی منم اوایل چند روز پوشیدم گذاشتم کنار الان نمی‌خوام بپوشم ولی خب نمی‌خوام حرمت جایی ک میرم و ...

ببین طرف رو ول کن چون خیلی از محجبه ها برای جذب دخترا ب حجاب اینو میگن

اگر نمیخوای چادری باشی فقط با حجاب برو اونجا

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴