2777
2789
عنوان

دلم میخواد ازدواج کنم

190 بازدید | 11 پست

با اونی که دوستش دارم 

چه دعایی بخونم؟ پسر خوب و پاک میبینم حسرت میخورم زوج جوون میبینم ... چرا خواستگار انقدر کمه ۳تا داشتم سه تاشونم منو رد کردن اولی به خاطر فاصله سنی دومی بخاطر هیکلم سومی بخاطر نداشتن تفاهم :((( واقعا دلم شکسته

۲۲ سالمه دوستان نگید زوده ، ۲۲ کجا زود؟

لطفا برای ازدواجم دعا کن...منم برات جبران میکنم  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

توکلت بخدا باشه و تو اجتماع باش زیاد فکرت و درگیر نکن

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

ازدواج خیلی خوبه ولی در حال حاظر نوع و نگاه جامعه ما کلا تغییر کرده دخترها نمیدونن واقعا چی میخوان و به دنبال چی هستن همین باعث مشکلات زیادی شده از طرفی نوع نگاه غربی که وارد جامعه ما شده اسیبهای جدی وارد کرده من خودم به عنوان یک پسر از ازدواج میترسم چون مداوم از اطراف میشنوم که دختره ازدواج کرد جدا شدن ازدواج کرد فلان شد و هزار حرفو داستان دیگه کاش دخترای نسل جدید مثل حداقل مادران خودشون بودن 

اگر واقعا یک دختر با ایمان و با خانواده باشه که قلبا دنبال زندگی مشترک باشه من به شخصه باش ازدواج میکنم تمام تلاشمم میکنم زندگی مشترکمون خوب پیش بره ولی متاسفانه الانه این مدل دخترا خیلی کمیاب شدن ولی باید امیدوارم بودو توکل کرد بخدا تنها راه ممکن همینه