2777
2789
عنوان

کادو مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 41 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مادرشوهرمنم همین کارو کرد من برام مهم نبود ...من برای هدیه دادن ب حرفش گوش نمیدم اون هم دوس داره ما بالای ده میلیون هربار هزینه کنیم ولی نمیکنیم 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
دیگه تو سال چند بار روزای خاص هست ک ناچاری هدیه بدی آنقدر راحتم پول میدم بی زحمت که خوشش بیاد نیاد ا ...

نمیدونم من از،اول ک عروسش شدم باهام لجه من تاحالا کمتر گل نگفتم بهشون

ولی با جاریم رفیق شیش هستن با اینکه همش میرینه بهشون

خودش تا حالا هیچ کادویی به من نداده حتی توی عقد و عروسی

دقیقا مادرشوهرمنم ۱۴ساله عروسشونم چیزی ب من نداده ....

فدای سرت ، بذار ب حساب پیری و بی فرهنگی و بی سوادیشون 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
دقیقا مادرشوهرمنم ۱۴ساله عروسشونم چیزی ب من نداده ....فدای سرت ، بذار ب حساب پیری و بی فرهنگی و بی س ...

منم 15ساله عروسشونم پس چطور بلدن کادو بگیرن و واسه دخترها و. دخترعموها و بقیه ی نوه ها به جز بچه ی من کادو بدن؟ منم جدیدا دیگه کوفتم بهش نمیدم

سم ترازمادرشوهرمن نیست جاریم چندین سال پیش براش یه کادوداده بود امسال جاریم خونشونوعوض کرد همونو بردبراش هرچی گفتیم زشته گفت نه چه زشتی خودش کادو گرفته منم به خودش کادومیدم ناراحتم شدکه بهش گفتیم زشته آخرشم شوهرم گفت ولش کن وقتی حرف گوش نمیده،تازه ماهم جمع میشیم براش کادومیگیریم خوب وگرون یاتنهایی میگیریم چیزی که لازمش باشه استفاده نمیکنه نگه میداره برادخترش که شوهرکردبده بهش

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...