2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قشنگ درکت میکنم منم پدرشوهر خونه داده بشینیم بایه خواهر شوهر بالا سرم هربار دلخوری پیش میاد میره شکا ...

آخ آخ میدونم حق اعتراضم نیست هر کاری کنی میگت عههه بی لیاقتید ما خونه دادیییم

به شرفم قسم کاااااش مستاجر بودم  در گیر پول پیش بودیم ولی رو پای خودمون رودیم آرامش داشتیم دلمون خوش لود اختیار داشتیم 

آخ آخ میدونم حق اعتراضم نیست هر کاری کنی میگت عههه بی لیاقتید ما خونه دادیییمبه شرفم قسم کاااااش مست ...

میدونم چی میگی زیاد دور و ورشون نرو بهشون رو بدی بدتر میکنن بخدا ماهم نتونستیم یه پول پس انداز کنیم همیشه فک کردیم این خونه مال ماست دیگه ولی حالا میفهمیم اشتباه کردیم اگر مستاجر بودیم حداقل یه پول پیش داشتیم

در مورد زیاد زنگ زدنش من جای تو باشم جواب نمیدم ...میگم گوشیم دستم نبود سایلنت بود دست بجه بود ..هزارتا بهونه میارم که نتونستم جواب بدم...در مورد اینکه دوسداری خونه ی بابات بری غذای دو وعده ای درست کن برو خونه ی مادرت تا دهنشون بسته باشه....به نظر من بچتو کلاس ثبت نام کن باشگاه نقاشی چیزای تفریحی ثبت نام کن...کلا خودتو از دسترس خارج کن .خودتم باشگاه برو چیزای تفریحی ثبت نام کن بده بچتو نگه دارن.بهشونم بگو بجه میگفت دلم براتون تنگ شده بسپر بهشون برو باشگاه.بچتو وردار برو بیرون

به هیچ عنوان خونه نشین و سعی کن تا دقیقه نود،  کارهاتو برنامه هاتو تا وقتی عملی نکردی به شوهرت نگی تا نتونن دخالت کنن.در لحظه که میخوای عملی کنی به شوهرت بگو...اونوقت دیگه اطلاعی ندادن که دخالت کنن.هرجقد با شوهرت بیشتر دعوا کنی انگار دودستی تقدیمشون میکنی...اینم یادت باشه اگه یه وقتی حرفت رو به شوهرت زدی نه دعوا کن نه قهر ...اونا با اینکارا و محبتشون شوهرت رو موم کردن...از لحاظ جنسی خیلی خیلی میتونی دمشو ببینی و بکشونی طرف خودت ...

یه سیاست دیگه هم اینه که خیلی به نیازهای خودت و شوهرت اهمیت بدی ..وقتی از سرکار میاد چایی شربتی دمنوشی درست کن بگو به عشق تو که بیای باهم بخوریم درست کردم .

یه وقت میگه فلان جیز رو دوسدارم یا دلم میخواد اونو براش فردا تدارک ببین ....اینطوری محبت بین شما زیاد میشه و به خواستت اهمیت میده.

عزیزم باید جدا کنی خونتو از اینا

ظاهرا اون که نمیتونه خونه جدا کنه...اما میتونه خودشو از خونه جدا کنه...دختر خونه نشین خودتو بچتو از خونه جدا کن.بچتو ببر پارک باشگاه کلاس تفریحی خودتم برو

تو این دوره زمونه ...؟نمیشه عزیزم الان ۶ سال خودمون رو کشتیم یع ماشین مدل نود تونستیم بخریم تازه چن ...

شوهرت بیعرضه س ک تو ۶ سال هیچی جمع نکرده

چ فایده ک اینهمه ساپورت کردن نتونسته خودشو جنع کنه

اینا از قصد بهتون پول دادن ک همیشه مدیون بمونید

بگو وظیفه شوهرم بوده از اول داشته بلشه من خانومی کردم قبول کردم زیر سلطه و منت شما باشه