2777
2789
عنوان

خانمهای عاقل بیاین

91 بازدید | 19 پست

ما هر ماه صندوق خانوادگی داریم پول میزاریم سرماه و قرعه کشی می‌دیم به یکی 

قرعه کشی ها انجام شده و ابجیم بخاطر تولدم این ماه داد به من 

حالا ابجیم خونه خریده و داره طلاهاشو میفروشه 

داداشم میگه تو پول بده به من 

بر خانمم طلا های آبجی بخرم

من دیشب گفتم باشه 

ولی خیلی پیشیمونم بنظرم پول رو باید بدیم به آبجیم ک‌خونه خریده دستش تنگه داره طلاهای بچه هاشو میفروشه 

درست میگم ؟؟؟ 

حالا موندم چطور به داداشم بگم 

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو ب نظرم آبجی واجب تره. باید بدم ب اون تا مجبور نباشه طلاهاشو بفروشه

سن، مشکل عشق نیست. زمان نمی تواند بلور اصل را کدر کند مگر آنکه تو، پیوسته برق انداختن آن را از یاد برده باشی (نادر ابراهیمی- یک عاشقانه ی آرام)
پوله چقد هس؟

تو این اوضاع سختی حداقل پول خوراکشون میشه

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
بگو ب نظرم آبجی واجب تره. باید بدم ب اون تا مجبور نباشه طلاهاشو بفروشه

این زن داداشم

دیشب خونه بابام دست به سیاه و سفید نزد مادر پیرم براش چایی میاره و می‌بره اینقدر عصبانی ام 

دستاش همه پر 

تازه از من ک‌تو خانواده هیچیییی ندارم از من برای اون میگیره داداشم 

قطعا اون پول حق خواهرتونه چون از اولم به اسم خودشون درومده چه برادر فرصت طلبی بجای کمک کردنشه😏😏

افرین 

میبینی 

منم دیشب به شوهرم گفتم گفت حق ابجیته ن زن داداشت ک دستاش پر از طلاس

۱۶تومن

ببین زیاد پول خاصی نیست

در نهایت بازم طلاهای بچشو میفروشه 

ولی خب به ابجیت پیشنهادشو بده بگو اگه میخای بدم بهت دستت بازتر شه یه کمک خرجی در باید

و خب همین چیزی که میگی هم به داداشت بگو

این زن داداشمدیشب خونه بابام دست به سیاه و سفید نزد مادر پیرم براش چایی میاره و می‌بره اینقدر عصبانی ...

امان از بی درکی

سن، مشکل عشق نیست. زمان نمی تواند بلور اصل را کدر کند مگر آنکه تو، پیوسته برق انداختن آن را از یاد برده باشی (نادر ابراهیمی- یک عاشقانه ی آرام)
عزیزم با 16 فقط میشه سه گرم طلا خریدخرید خونه کجا شانزده کجا

الان هرچی طلا داره می‌فروشند 

یعنی ی انگشتر هم ک دلش میخواست نمیشه 

من می‌خوام از حقوقم بزارم براشون هنوز روش تا ۲۵ تومن بشه بدم بهشون این ماه