یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خب اگه متنفری امروز که جمعه اس چرا بیدار شدی صبح زود
🥲🥲🥲🥲
دخترم نفس من تا ابد مواظبتم درسته یه اتفاق باعث شد مشکلات زیادی پیش بیاره برامون ولی من ۵ ساله شبانه روز ناراحتم لحظه ای حادثه تلخ یادم نرفته همیشه مواظبتم و دوستت دارم 💖
چه ربطی به تاپیک من داره یعنی بخوابم دیگه متنفرم نیستم
عزیزم بگو که منو بخشیدی نمی دونم چرا فقط تاپیک رو خوندم و اون جواب رو دادم الانم اشکم در اومده از بی فکری و بی توجهی خودم
فقط اینو بهت بگم که مرگ و زندگی دست خداست و قشنگ نیست به خودت مرتبه خدایی بدی و خودت رو باعث مرگ کسی بدونی
هر اتفاقی که افتاده خواست خدا بوده
همون طور که بچه های دیگه هم گفتن دعا و خیراته که برای رفتگان فایده داره نه غم و ناراحتی و پشیمونی ما. حتما انقدر پدر مهربونی بودن و الان تنها چیزی که نمیخوان از اون دنیا شاهدش باشن غم و ناراحتی شماس