2777
2789
عنوان

وقتی تو انتخاب همسر دقت نکنی بچتم بیچاره میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1329 بازدید | 111 پست
عزیزم اراده مادر کوه رو جا بجا می کنه شوهر من با مشت دو دستی میزد تو سرم و من در حالی که بچه تو بغلم ...

شما زن قوی هستی تونستی خودتو سرپا نگه داری من یه روز هایی جز مرگ چیزی خوشحالم نمیکنه یه روز هایی هم خوب و شادم خیلی تحت تاثیر رفتار و حرف های دیگرانم این نقص بزرگیه که دارم 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

یا دوبچه مشکلاتت بیشتر میشه و دیگه قطعا ب طلاق فکر میکنیچون فاصله ت بیشتر میشه با همسرت

فقط همو تحمل میکنیم هیچ احساسی بینمون نیست واقعا 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما زن قوی هستی تونستی خودتو سرپا نگه داری من یه روز هایی جز مرگ چیزی خوشحالم نمیکنه یه روز هایی هم ...

نه عزیزم منم خیلی روزا بود که شکستم که حوصله نداشتم ولی الان که زمان زیادی گذشته میگم کاش همه روزها رو اینجوری گذرونده بودم که انگار تنها دلیل زنده بودنم نگهداری از بچه باشه نه این که حالا در کنار بقیه کارا بچه رو هم نگه دارم

خب چرا پای ی بچه دیگه رو کشیدی وسطبعد زایمان افسردگیت بیشتر میشهباید اول رابطتو ترمیم میکردی

شوهرم بچه میخواست گفتم شاید باعث بشه دلش به زندگیمون گرم بشه 

نه عزیزم منم خیلی روزا بود که شکستم که حوصله نداشتم ولی الان که زمان زیادی گذشته میگم کاش همه روزها ...

همسرت رفتارش درست شده ؟ بچه هاتو دوست داره ؟ 

شرطمیکردی باهاشمیگفتی همین یدونه توقعاتش برطرف نمیشهنیاز ب توجه و بازی داره

همون دیگه میگم انتخاب غلط رو زندگی بچه هم اثر میزاره ، انتخاب من یه ادم زبون نفهم هست که جز حرف خودش حرف کسی رو قبول نداره 

همسرت رفتارش درست شده ؟ بچه هاتو دوست داره ؟

من جدا شدم. همسرم رفتارش با بچه بد نبود ظاهرا اما در عمل بهش آسیب میزد. اولا که اختلافش با من بود و خب بچه این وسط اذیت می شد از طرفی هم مهربون بود ولی دانا و قدرتمند نبود. پول نداشت و خب تربیت هم بلد نبود. 

من اون دم دمای طلاق یه بار بهش گفتم ببین الان تو رو چی خوشحال می کنه. گفت نمی دونم. گفتم حداقل دو میلیارد پول که کسب و کار خودتو راه بندازی. گفت اره درسته. گفتم ولی این بچه رو با هفته ای دویست تومن میشه خوشحالش کرد. هر چی ادما بزرگ بشن خوشحال کردنشون سخت تر میشه. الان سالی یه جفت کفشش رو بکنی سالی دو جفت خوشحال میشه یا لازم نیست حتما ببریش رستوران دو تومن غذا براش بگیری 

ببرش پارک با فقط ۲۰ تومن ترامپولین سوارش کن و وایسا جست و خیز کردنش رو نگاه کن و لذت ببر. سوار ماشین برقی بشین کنارش بازی کن بچگیی که از تو دریغ شده رو بهش ببخش. لازم نیست برای آینده اش پول پس انداز کنی‌. امروزش رو بساز تا بتونه فرداشو خودش بسازه

کاملا درسته خیلی خوبه شما به این نتیجه رسید ولی الان دیگه خیلییییی دیره

مادر منم بعد ازدواج به این نتیجه رسیده هیچ وقت مادرمو نمی بخشم

چون هم خواستگارای زیادی داشته و هم خودش شاغل بوده 

من جدا شدم. همسرم رفتارش با بچه بد نبود ظاهرا اما در عمل بهش آسیب میزد. اولا که اختلافش با من بود و ...

عزیزم خیلی متاسفم ناراحت شدم برات ،کاش همسرت قدر خانم فهمیده ای مثل شما رو میدونست و زندگیشو خراب نمیکرد

کاملا درسته خیلی خوبه شما به این نتیجه رسید ولی الان دیگه خیلییییی دیرهمادر منم بعد ازدواج به این نت ...

الان تجربه ام و به هر دختر جوونی بگم به خدا نمیفهمه تا وقتی خودش بره تجربه کنه اینده و سرنوشتشو خراب کنه حالیش بشه خاصیت انسان اینه ، منم اگر از تجربه دیگران استفاده میکردم وضع زندکیم این نبود 

این طرز فکر درستی نیستاون بچم در اینده باید حسرت بخوره

خیلی سعی کردم راحتش کنم ولی نشد حالا سعی میکنم با بودنش کنار بیام با اینکه هیچ شوقی براش ندارم