یک ماهه بوتاکس زدم خیلی پشیمونم به کل چهرمو تغییر داده ابروهامو بالا برده من هیچ نیازی ب بوتاکس نداشتم دکتر گفت برای پیشگیری از چروک میزنم ولی افتضاح شده چکار کنم 😭 اگ راه حلی بلدید بگید لطفا
از بوتاکس بخاطر همین بدم میاد منم قبلا زدم خیلی چهره بد کرده بود مصنوعی و پیش متخصص پوست هم رفته بودم اصلا ابروها هشت میشد و میخندی بد میشد و چشما حالت زشت یه وضعی بود
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
چقدر طول کشید رفت ؟ شما چند سالته ؟ من انقدر قبل بوتاکس زیبا و خوب بودم الان ده سال بزرگتر دیده میشم ...
منم دقیقا مثل شما چند ماه طول کشید ولی خیلی اذیت شدم ناراحت بودم یادم نی ولی دیگ انجام ندادم زیبایی چشم وابرو ب زیبایی میشناسن ولی بوتاکس واقعا بد بود و زود برا من دیگ سمتش نرفتم