2777
2789
عنوان

فردا تخمک کشی دارم حالم بده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 25 پست
من چون کیست دارم باید عمل بشمدکتر‌گفته قبلش باید باردار بشیولی با وجود دارو‌امپول بازم بهم‌گفت‌خیلی ...

نترس بسپار به خدا.اصلا بهش فکر نکن عزیزم می‌دونم سخته ولی یه جور حواستو پرت کن از روند درمانت ..حالا هر جور می‌دونی فکر نتیجه نباش فکر کن داری یه مسیر رو میری

عروس خالم هم ده سال بچه دار نشد .بعد ده سال بدون درمان خدا بهش بچه داد بعد اولی، سه تا دیگه پشت سر هم خدا بچه بهش داد .بسپار دلت رو به خدا

نترس بسپار به خدا.اصلا بهش فکر نکن عزیزم می‌دونم سخته ولی یه جور حواستو پرت کن از روند درمانت ..حالا ...

ممنونم عزیزم

خیلی برام‌دعا کن🥲

الهم صل علی محمد و آل محمد  یک صلوات واسه سلامتیمون میفرستی؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی حالم بده😭

خوب دختر خوب با استرس که همه چی بدتر میشه. اصلا استرس نداشته باش. یعنی چی شرمنده شوهرم میشه، شما خودت یک انسان ارزشمندی و با تخمک ارزشمندتر نمیشی که. حس خوب داشته باش به دلم افتاده یه دختر خوشگل توی راه داری انشاالله. سوره انعام رو بصورت صوتی از نت گوش بده و شک نکن

الحمد لله کما هو اهله
خوب دختر خوب با استرس که همه چی بدتر میشه. اصلا استرس نداشته باش. یعنی چی شرمنده شوهرم میشه، شما خود ...

خیلی برام دعا کن😭

حالم بده نمیتونم مثبت فکر‌کنم🥲

الهم صل علی محمد و آل محمد  یک صلوات واسه سلامتیمون میفرستی؟